clue

Σερτζίνιο:”Πάμε στη Λάρνακα και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς”

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα balla.com.cy έκανε ο Βραζιλιάνος μέσος της ομάδας μας, Σερτζίνιο.

Δείτε όσα δήλωσε:

Η εξήγηση του γιατί η ομάδα δεν σκόραρε στο πρώτο ημίχρονο: “Δεν σκοράραμε στο πρώτο ημίχρονο γιατί αυτή η ομάδα ήταν πολύ καλή, μας δυσκόλευε το παιχνίδι μας, έχει καλούς αμυντικούς, είχαμε όμως τις ευκαιρίες μας για να σκοράρουμε. Ευτυχώς για εμάς σκοράραμε στο τελευταίο λεπτό, αυτό είναι το ποδόσφαιρο”.

Για την επιστροφή του στην δράση: “Ήμουν εκτός για ένα διάστημα, ήταν δύσκολο για μένα. Είναι πολύ δύσκολο να μην παίζεις και να μην προπονείσαι για δεκαπέντε μέρες. Σήμερα (σ.σ το Σάββατο) έπαιξα στόπερ, δεν είναι η φυσική μου θέση, αλλά νομίζω ότι έκανα καλό παιχνίδι, τα πήγα καλά”.

Για το ντέρμπι που ακολουθεί με την Ανόρθωση: “Η Ανόρθωση έχει καλή ομάδα, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, υπάρχουν καλοί παίκτες το είδαμε και στον πρώτο αγώνα. Η Ομόνοια όμως είναι μεγάλη ομάδα, θα πάμε στη Λάρνακα και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

ΠΗΓΗ


ΣΧΕΤΙΚΑ

Νορβηγική σπίδα στον Νεγκό…
Η διαφορά που δεν πρέπει να ξεχνάμε
Καθυσήχασε για τις αδειοδοτήσεις των σταδίων ο Λοϊζίδης
O24Pod:”Θετικό το πρώτο δείγμα – Να φέρει την...