Οι φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν το παρών τους στο στάδιο «Ελευθερία», για τον αγώνα της ομάδας φούτσαλ με αντίπαλο το Δημητράκη Χριστοδούλου Δερύνειας, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 20:30, θα έχουν τη δυνατότητα να τον παρακολουθήσουν – και πάλι δωρεάν – μέσω του Live Streaming που προσφέρει το Σωματείο μας.
Η προσπάθεια των “πράσινων” για να φτάσουν στην 9η συνεχόμενη τους νίκη και συνάμα να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, θα μεταδοθεί ζωντανά, μέσω Live Streaming, από την επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας (www.omonoia.com.cy), με εικόνα υψηλής ευκρίνειας.
Μετά από απόφαση του Τμήματος Φούτσαλ και ο αποψινός αγώνας θα μεταδοθεί δωρεάν, ούτως ώστε η χρέωση των 3 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, να ξεκινήσει από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας.
Για να μπορέσετε να παρακολουθήσετε τον αγώνα, κάντε κλικ στο εικονίδιο “OMONOIA Live Streaming”, το οποίο βρίσκεται στο χώρο κάτω από τις κύριες ειδήσεις της επίσημης ιστοσελίδας του Σωματείου μας.






