ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛΜεγάλη νίκη για την ομάδα μας, 6-1 την Δερύνεια

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας, 6-1 την Δερύνεια

Επέστρεψε με νίκη μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η οποία κέρδισε με 6-1 τον Δ.Χ. Δερύνειας, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο στάδιο «Ελευθερία», στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Μετά από την ένατη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες, η ΟΜΟΝΟΙΑ διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Με διάθεση ξεκίνησε το παιχνίδι η ομάδα μας, καθώς από τα αρχικά στάδια άρχισε να φτιάχνει ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να σκοράρει. Κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Γεωργίου (7’), όμως η ομάδα μας αντέδρασε ψύχραιμα και με καθαρό μυαλό, μετατρέποντας μέσα σε τέσσερα λεπτά το 0-1 σε 3-1, χάρις τα γκολ των Μοντεάν (9’), Σέζαρ (11’) και Βάγκνερ (14’).
Επιθετικός μονόλογος ήταν το δεύτερο ημίχρονο για την ομάδα μας, η οποία συνέχισε σε πολύ καλό ρυθμό και μέχρι το φινάλε έφτιαχνε τελικές προσπάθειες, αναζητώντας όσο περισσότερα γκολ μπορούσε. Το τελικό 6-1 διαμορφώθηκε με τα γκολ των Χριστοδούλου (27’), Ιακώβου (30’) και Ανδρέου (33’), ενώ δύο φορές η ομάδα μας σημάδεψε το αντίπαλο δοκάρι, με τους Ανδρέου και Βάγκνερ.
Autoremarketing

Bet on Alfa