ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑναδημοσίευση: Υπάρχει έδαφος, κλειδί οι εγγυήσεις

Αναδημοσίευση: Υπάρχει έδαφος, κλειδί οι εγγυήσεις

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Bet on Alfa

Το έδαφος υπάρχει, απομένει η πράξη.

Το ραντεβού του προέδρου της Ομόνοιας Δώρου Σεραφείμ (και άλλων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου) με φίλους και επιχειρηματίες του σωματείου, πραγματοποιήθηκε και μάλιστα άφησε υποσχέσεις για κάτι καλό.

Οι δύο πλευρές τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα, ενημερώθηκαν οι μεν για την πρόθεση των επιχειρηματιών, οι οποίοι είναι σε επαφές με Ρώσους για να επενδύσουν στην Ομόνοια και οι δε για την οικονομική κατάσταση του σωματείου, πού βαδίζει και τι απαιτείται άμεσα. Ωστόσο, επειδή είναι οι πράξεις που μετράνε, τόσο η διοίκηση, όσο και οι επιχειρηματίες που ανέλαβαν πρωτοβουλία για να βοηθήσουν το σωματείο, κρατάνε χαμηλούς τόνους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», υπάρχει έδαφος για να βγει κερδισμένο το σωματείο και να ανασάνει οικονομικά, όμως η μπάλα είναι ξεκάθαρα στα πόδια των Ρώσων επενδυτών. Ο άνθρωπος που δουλεύει για τους Ρώσους (κάνει διαχείριση και διακινεί λεφτά τους για επενδύσεις) είναι φίλος της Ομόνοιας και είναι σε συνεχή επαφή μαζί τους.

Οι εγγυήσεις που ζητούν οι Ρώσοι, ώστε να διασφαλίσουν τα λεφτά που θα βάλουν ως επένδυση στο σωματείο, φαντάζει ως το κλειδί για να «γίνει η δουλειά». Την ίδια ώρα, όμως, θα πρέπει να διασφαλιστεί και ο σύλλογος.

Το γεγονός ότι ο πρόεδρος αποδέχθηκε να συναντηθεί με τους φίλους και επιχειρηματίες του σωματείου, αλλά και να εκδοθεί κοινή ανακοίνωση, στέλνει ενθαρρυντικό μήνυμα και πως υπάρχει έδαφος για κάτι καλό, προς όφελος του σωματείου που βρίσκεται σε δύσκολη οικονομικά θέση.

Εφόσον προκύψει οριστική συμφωνία (αναμένεται να πάρει χρόνο), το σωματείο θα οδηγηθεί σε Γενική Συνέλευση, όπως είναι λογικό, ώστε τα μέλη να ανάψουν το πράσινο φως στην ομάδα επιχειρηματιών, προσδοκώντας να δώσουν ανάσα στο σωματείο.

Στην κοινή ανακοίνωση, αφού γίνεται ενημέρωση για τη συνάντηση, υπογραμμίζεται: «Έγινε σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση, η οποία θα επαναληφθεί σύντομα. Οι φίλοι επιχειρηματίες εξέφρασαν την αγάπη και τη στήριξή τους προς το σωματείο και εκφράζουν την ικανοποίησή τους από τη θετικότατη αντιμετώπιση και αλληλοκατανόηση που υπήρξε».

ΠΗΓΗ

 

Autoremarketing

Bet on Alfa