ΑρχικήDaily NewsΧωρίς Ρούμπιο, αλλά με αυξημένες επιλογές

Χωρίς Ρούμπιο, αλλά με αυξημένες επιλογές

Ο Άλεξ Ρούμπιο δύσκολα θα προλάβει τον αγώνα με την Ανόρθωση την ερχόμενη Κυριακή. Σε αυτό συνηγορούν όλες οι ενδείξεις. Με δεδομένη την αγωνιστική κατάσταση του Φοφανά αλλά και τα ιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ράμος, η επιλογή για το ένα φτερό της επίθεσης προβληματίζει τον Καΐάφα.

Bet on Alfa

Σε μια θέση που τα προηγούμενα χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε ποιοτικές επιλογές που αποτελούσαν, κατά γενική ομολογία το αγωνιστικό ατού της ομάδας μας, φέτος παρουσιαζόμαστε με σοβαρές αδυναμίες. Ο Φοφανά ξεφούσκωσε νωρίς, ο Ράμος που ήταν η ευχάριστη καλοκαιρινή έκπληξη εξαφανίστηκε, ενώ ο Αντραζ Κιρμ έχει καλή τεχνική κατάρτιση και αγωνιστική πειθαρχία αλλά του λείπει η ταχύτητα για να πλαγιοκοπήσει αποτελεσματικά την αντίπαλη άμυνα. Σε συτόν τον τομέα οφείλεται κύρια και η επιθετική ανομβρία, αφού από τον άξονα βγαίνουν φάσεις και ο Ποτέ κάνει πολύ καλά την δουλειά του.

Αν τελικά επιλεγεί το 4-3-3 (γιατί υπάρχει και το ενδεχόμενο να προτιμηθεί το 4-4-2), μπορεί να μετατοπιστεί στο φτερό ο Νούνο Ασίς ή να αγωνιστεί εκεί για πρώτη φορά ο Μάριος Δημητρίου (τις προηγούμενες δύο φορές ήταν δεξί μπακ). Αυτή είναι και η φυσιολογική θέση του Μάριου, ο οποίος δεν διακρίνεται και τόσο για την ανασταλτική του ικανότητα. Ο ενθουσιασμός του όμως, η ταχύτητα του και η συγκέντρωση του στο παιχνίδι, του επέτρεψαν να καλύψει τις όποιες αμυντικές του αδυναμίες. O Δημητρίου στα δύο παιχνίδια που αγωνίστηκε έδειξε πολύ καλά στοιχεία και αν συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, μπορεί να αποτελέσει μια σοβαρή επιλογή, είτε ως δεξί μπακ είτε ως δεξιός εξτρέμ.

Το αναμενόμενο πάντως, είναι ο Καϊάφας είναι να προτιμήσει ένα πιο αμυντικογενή ποδοσφαιριστή στο δεξί άκρο της άμυνας (Κυριάκου ή Λομπιαντίτζε) για το μεθαυριανό παιχνίδι, όπως έκανε και στο ματς με τον Αποέλ. Από εκεί και πέρα οι επιστροφές των Ασίς, Σκαραμοτσίνο, Στεπάνοφ και Κυριάκου του δίνουν την ευχέρεια να καταστρώσει τα πλάνα του, με γεμάτο οπλοστάσιο.

Autoremarketing

Bet on Alfa