ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠαναγή σε Ρέιγκβαρτ :"Είσαι μόνο μπούρδες. Είσαι μέρος του...

Παναγή σε Ρέιγκβαρτ :”Είσαι μόνο μπούρδες. Είσαι μέρος του σκατοκυπριακού ποδοσφαίρου”

Αναδημοσίευση από το sentragoal.

Bet on Alfa

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο Μάριος Παναγή άρχισε να προετοιμάζει το έδαφος για τα όσα θα αποκαλύψει στη συνέντευξη Τύπου.

Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook καλεί τον Αρχιδιαιτητή Χανς Ρέιγκβαρτ να σταματήσει να τον παίρνει τηλέφωνο, αφού είναι αχρείαστο.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Κύριε Ρέιγκβαρτ μην επικοινωνήσεις, είναι αχρείαστο. Είσαι μόνο μπούρδες. Είσαι κομμάτι του σκατοκυπριακού ποδοσφαίρου».

Φαίνεται πως κάποιοι ήδη έχουν θορυβηθεί και η συνέντευξη Τύπου του Παναγή (στις 17 Δεκεμβρίου) αποκτά όλο και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ακόμη, αναφέρει στον Ρέιγκβαρτ: «Όπως θυμάστε, σας είπα ότι έχω πολύ μεγάλες μπάλες. Ίσως να μην με πίστεψες, αλλά αυτή τη φορά θα με πιστέψεις. Καλό απόγευμα».

Ο διαιτητής, φαίνεται να έχει ισχυρά ντοκουμέντα στα χέρια του, ενώ προειδοποιεί τον Ολλανδό Αρχιδιαιτητή για τα όσα του είχε πει στις 22 Απριλίου 2012 και το 2013 μετά από σεμινάριο στο «Hilton Park». Γίνεται αντιληπτό πως θα λεχθούν πολλά την προσεχή Τετάρτη και με τα όσα θα πει ο Παναγή θα πάρει πολλούς… η μπάλα!

Ακόμη, ο Μάριος Παναγή αναφέρει πως, ενημέρωσε ολλανδικά μέσα για τη συνέντευξη Τύπου και ότι θα αναφερθεί στα έργα και ημέρες του Ρέιγκβαρτ στο χώρο της διαιτησίας στην Κύπρο. Όπως αναφέρει είναι έτοιμος να τους αποστείλει όλο το υλικό της συνέντευξης Τύπου (17/12) στα αγγλικά για να το δημοσιεύσουν.

panayi

Autoremarketing

Bet on Alfa