ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤρία νέα πρόσωπα και 4-2-3-1

Τρία νέα πρόσωπα και 4-2-3-1

Ο Κώστας Καϊάφας στο ματς με τον Οθέλλο επέλεξε να παίξει με δυο στην κορυφή της επίθεσης (4-4-2). Σήμερα, σ’ ένα παιχνίδι με ψηλότερο βαθμό δυσκολίας, ο προπονητής μας προτίθεται να διθαφοροποίησει το σχηματισμό της ομάδας και να επαναφέρει το 4-2-3-1.
Με αυτό τον τρόπο θα «γεμίσει» περισσότερο τη μεσαία γραμμή, της οποίας θα ηγηθεί ο Ασίς. Ο Πορτογάλος, που απουσίασε με τον Οθέλλο, λόγω του γνωστού γεγονότος, είναι σε θέση να προσδώσει ποιότητα και να κάνει την ομάδα πιο δημιουργική. Εφόσον ο Ρούμπιο δεν είναι σε θέση να αρχίσει τον αγώνα (είναι το πιο πιθανό), αφού έχασε κάποιες προπονήσεις, αφού υπέστη διάστρεμμα, την θέση του δεξιού εξτρέμ θα καλύψει ο Μάριος Δημητρίου.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που στα προηγούμενα ματς κλήθηκε να αγωνιστεί ως μπακ, θα παίξει για πρώτη φορά στη φυσική του θέση. Σ’ αυτό το ενδεχόμενο, ο Κυριάκου θα έχει ρόλο δεξιού μπακ. Εάν γίνει η έκπληξη και ο Ρούμπιο είναι στο αρχικό σχήμα, τότε ο Δημητρίου θα διατηρηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας. Ακόμη, ο Σκαραμοτσίνο που επανέρχεται, θα κληθεί να καλύψει μια θέση στα στόπερ, δίπλα στον Ακουισταπάτσε και θα μείνει στον πάγκο ο Σερζίνιο.
Πάντως, για τη συγκεκριμένη θέση έχει πιθανότητες και ο Στεπάνοφ. Οι υπόλοιπες θέσεις θα καλυφθούν από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και με τον Οθέλλο. Δηλαδή, από τους Μορέιρα, Μαργκάσα, Οικονομίδης, Φυλακτού, Κιρμ και Ποτέ. Όποιοι κι αν αγωνιστούν, αυτό που θα μετρήσει είναι η προσπάθεια και η κατάκτηση της νίκης.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa