ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΉττα παρά την καλή εμφάνιση

Ήττα παρά την καλή εμφάνιση

Την καλύτερή της φετινή εμφάνιση σε ένα άκρως σημαντικό παιχνίδι πραγματοποίησε η Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να περάσει στα ημιτελικά του κυπέλλου αποκλείοντας την ΕΘΑ.
Οι «πράσινοι» ως φιλοξενούμενοι στο στάδιο «Ελευθερία» κοίταξαν στα μάτια την ομάδα της Έγκωμης, όμως στο τέλος λύγισαν γνωρίζοντας την ήττα με 72-68, αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με τη νίκη της ΕΘΑ και στο πρώτο παιχνίδι με 52-55, της έδωσε την πρόκριση.
Και όμως η Καπάτσος ΟΜΟΝΟΙΑ «έτριξε» τα δόντια στο ξεκίνημα του αγώνα, κερδίζοντας το πρώτο δεκάλεπτο με 15-19, ενώ άντεξε την πίεση στο δεύτερο δεκάλεπτο και διατήρησε το προβάδισμά της, με σκορ 30-33, ισοφαρίζοντας τη διαφορά του πρώτου αγώνα.
Στην τρίτη περίοδο οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση διαρκείας και σαφέστατα περισσότερες εμπειρίες σαν ομάδα, βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 57-52 με την ομάδα μας να καταβάλλει τεράστια προσπάθεια στο τέταρτο δεκάλεπτο, να μειώνει στο πόντο, όμως στο τέλος να χάνει με 72-68.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβεβαίωσε την αγωνιστική της άνοδο, έδειξε ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ της και άφησε υποσχέσεις για μία πολύ καλύτερη συνέχεια. Φαίνεται πως η δουλειά που γίνεται από το τεχνικό επιτελείο και τους καλαθοσφαιριστές, αποδίδει «καρπούς».

 

Autoremarketing

Bet on Alfa