ΑρχικήUncategorizedΔημητρίου: " Έχουν ενημερωθεί από τον προπονητή ότι δεν...

Δημητρίου: ” Έχουν ενημερωθεί από τον προπονητή ότι δεν είναι ικανοποιημένος”

Για όλα μίλησε στον Sport-fm ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας  Ανδρέας Δημητρίου.

Bet on Alfa

“Η ομάδα θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο και θα μας απασχολήσει η νέα τάξη πραγμάτων όσων αφορά τις ημερομηνίες των ευρωπαϊκών αγώνων. Αυτό θα γίνει στην ώρα του” είπε αρχικά ο Α. Δημητρίου αναφορικά με τις αλλαγές της ΟΥΕΦΑ που αφορούν τα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Για τους ποδοσφαιριστές που ενημερώθηκαν ότι δεν ικανοποίησαν και δεν θα χρησιμοποιούνται για κάποιο χρονικό διάστημα…
“Το θέμα έχει ως εξής: Οι ποδοσφαιριστές Γκριγκαλασβίλι, Σκάραμοντσίνο, Ράμος και Ρόντρι έχουν ενημερωθεί από τον προπονητή ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία και προσφορά τους στην ομάδα και τους αναφέρθηκε ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα δεν θα χρησιμοποιούνται. Η απόφαση του προπονητή είναι σεβαστή από την διοίκηση και συνεπώς μετά από αυτό εναπόκειται στους ίδιους πως θα διαχειριστούν τη νέα τάξη πραγμάτων. Αυτά είναι τα δεδομένα. Σε περίπτωση που κάποιοι ζητήσουν να αποχωρήσουν το θέμα θα συζητηθεί με την διοίκηση. Μέχρι αυτή την στιγμή δεν εξέφρασε κάποιος την επιθυμία να αποχωρήσει. Είναι φρέσκια ακόμα η απόφαση του προπονητή”.

“Δεν θέλω να σχολιάσω κάποιο άλλο όνομα καθώς ενημέρωση έχει γίνει μόνο στους παίκτες που ανέφερα. Βέβαια δεν αποκλείεται να φύγουν και κάποιοι άλλοι. Όσον αφορά το θέμα ενίσχυσης ήδη αποκτήσαμε τον Σκέμπρι. Αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας μας μετά τα Χριστούγεννα. Εξάλλου η ομάδα θα πάρει άδεια μια εβδομάδα. Θα γίνει επανεγγραφή του Λεάντρο ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα του και επιστρέφει. Συνεπώς υπάρχουν δυο προσθήκες και μπορούμε να κάνουμε άλλες δυο. Είναι καθαρά θέμα της τεχνικής ηγεσία πως θα προχωρήσει η ενίσχυση με γνώμονα πάντοτε το οικονομικό”.

Ο Στεπάνοφ εξέφρασε καθόλου την επιθυμία να αποχωρήσει;
“Δεν υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το θέμα”.

Για την προετοιμασία ενόψει Νέας Σαλαμίνας και αν θα επηρεάσουν οι τελευταίες εξελίξεις…
“Δεν θα επηρεάσουν όλα αυτά την προετοιμασία ενόψει Νέας Σαλαμίνας. Εξάλλου κάποιοι από αυτούς είναι καιρό εκτός δράσης. Στόχος είναι η νίκη για να κλείσουμε με νίκη την χρονιά”.

“Το διοικητικό συμβούλιο έχει καθορίσει τιμή εισιτηρίου στα 10 ευρώ και το μαθητικό στα 5. Είναι μια απόφαση για να δώσουμε σε περισσότερους φίλους της ομάδας να έρθουν γήπεδο και ξα στηρίξουν την ομάδα. Αυτή η τιμή συνδυάζεται και με μια εκδήλωση που θα κάνει ο όμιλος γυναικών έξω από το γήπεδο και ο κόσμος θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα. Καλούμε τον κόσμο να έρθει, κατανοούμε ότι είναι πικραμένοι από την πορεία της ομάδας, ασφαλώς όλοι θέλουμε κάτι πολύ πιο μεγάλο και είναι σημαντικό να κερδίσουμε το Σάββατο και να δουλέψουμε πιο ήρεμα στην διακοπή”.

Autoremarketing

Bet on Alfa