ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚοντά σε αμυντικό, ψάχνει για εξτρέμ

Κοντά σε αμυντικό, ψάχνει για εξτρέμ

Οι πρώτες αποχωρήσεις από την Ομόνοια θα αφορούν σε τέσσερις ποδοσφαιριστές, που μπορεί να λεχθεί πως είναι στην πόρτα εξόδου. Πάντως, δεν αποκλείεται να προκύψουν κι άλλες μια – δυο. Εντούτοις, είναι γνωστό πως μόνο τέσσερις μετεγγραφές δικαιούται μια ομάδα την περίοδο Ιανουαρίου.

Bet on Alfa

Οι δυο θεωρούνται δεδομένες, πρόκειται για τον Σκέμπρι, ο οποίος έχει ήδη ανακοινωθεί (και αναμένεται μετά τα Χριστούγεννα), ενώ η άλλη είναι ο Λεάντρο που θα ξαναεγγραφεί στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας. Απ’ εκεί και πέρα, ο Καϊάφας φαίνεται ότι θα κινηθεί για κεντρικό αμυντικό και εξτρέμ.

Για την πρώτη περίπτωση, πληροφορίες μας φέρουν τον προπονητή μας να είναι κοντά σε συμφωνία με συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή (αγωνίζεται στο εξωτερικό) και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

Επίσης, η τέταρτη κίνηση θα αφορά σε εξτρέμ, ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως «δεκάρι». Ο Καϊάφας αξιολογεί κάποιες περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Στόχος είναι όπως, με την έναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας με το νέο έτος, όλοι οι νέοι παίκτες να είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa