ΑρχικήDaily NewsΑναδημοσίευση: "Πού είναι το παράξενο;"

Αναδημοσίευση: “Πού είναι το παράξενο;”

Αναδημοσίευση από το Sentra goal

Bet on Alfa

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Για συνάντηση πολιτικού αρχηγού με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΚΟΠ, έκανε αναφορά ο Μάριος Παναγή. Μάλιστα, ο διαιτητής αναφέρθηκε στους Αβέρωφ Νεοφύτου, Άντρο Κυπριανού και Νικόλα Παπαδόπουλο.

«Τους ρωτώ εάν γνωρίζουν οτιδήποτε για συνάντησή τους με υψηλόβαθμο παράγοντα της ΚΟΠ», είχε αναφέρει ο Παναγή.

Το «Goal» επικοινώνησε και με τους τρεις αρχηγούς των κομμάτων, για να τοποθετηθούν για την πιο πάνω αναφορά του διαιτητή, που εμπλέκει έναν από αυτούς σε συνάντηση με παράγοντα της ΚΟΠ.

Άντρος Κυπριανού και Νικόλας Παπαδόπουλος εξέφρασαν άγνοια και τόνισαν πως, ουδέποτε είχαν τέτοια συνάντηση, όπως και ο Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος όμως διερωτήθηκε: «Είναι παράξενο να συναντηθεί κάποιο πολιτικό πρόσωπο με παράγοντα της ΚΟΠ; Αυτό γίνεται πολλές φορές σε στάδια, όταν πάμε να παρακολουθήσουμε αγώνες».

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ εξέφρασε την έκπληξή του για τα όσα ανέφερε ο Μάριος Παναγή. «Δεν μας φτάνουν τα τόσα προβλήματα σ’ αυτό τον τόπο, η μάππα μας έλειπε τώρα», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, ο κ. Νεοφύτου, κάλεσε τον Παναγή εάν έχει στοιχεία για τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων να τα καταθέσει στις αρμόδιες Αρχές.

Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, αφού χαρακτήρισε σοβαρές τις καταγγελίες, ανέφερε: «Θα πρέπει να διερευνηθούν όλα όσα είπε ο Παναγή. Παρόμοια πράγματα λέχθηκαν και στις ηχογραφημένες συνδιαλέξεις σε σχέση με την υπόθεση Λίλλη, στις οποίες κατονομάζονται πολιτικοί και αθλητικοί παράγοντες για στημένα παιχνίδια και παρεμβάσεις στη διαιτησία».

Ο κ. Κυπριανού κάλεσε τη Νομική Υπηρεσία να διερευνήσει και να διαλευκάνει τα όσα ανέφερε ο διαιτητής. «Αυτή η κατάσταση στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να συνεχιστεί», πρόσθεσε και κατέληξε όσον αφορά τον ίδιο: «Ουδέποτε ασχολήθηκα με τέτοια ζητήματα».

Εκ μέρους του Νικόλα Παπαδόπουλου μας μίλησε στενός του συνεργάτης και ανέφερε συγκεκριμένα: «Ιδέα δεν έχουμε, ουδεμία ανάμειξη». Μάλιστα, χαριτολογώντας μας είπε: «Η μόνη σχέση που έχει ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ με το ποδόσφαιρο είναι όταν πηγαίνει σε αγώνες του ΑΠΟΕΛ, όταν μπορεί, στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Autoremarketing

Bet on Alfa