ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των Επίλεκτων ομάδων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου

Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν και οι πέντε Επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Σωματείου μας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Bet on Alfa

Συνέχεια στη βαθμολογική και αγωνιστική της άνοδο θέλει να δώσει η ομάδα των U21, η οποία θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με τον Άρη και στοχεύει στην τέταρτη συνεχόμενη της νίκη. Οι “πράσινοι” συγκατοικούν στη 2η θέση με τον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα, έχοντας 27 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο ΑΕΛ.

Τοπικό ντέρμπι εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό έχει να δώσει η ομάδα των U17, με ανεβασμένη ψυχολογία και αυτοπεποίθηση μετά το νικηφόρο σερί τριών αγώνων που έχουν καταγράψει, καθώς και το αήττητο σε τέσσερις αγωνιστικές (τρεις νίκες, μία ισοπαλία). Οι “πράσινοι” πέραν από την βελτίωση στην απόδοσή τους, έχουν ανέβει “σκαλοπάτια” στον βαθμολογικό πίνακα, κάτι που φιλοδοξούν να συνεχίσουν με τρίποντο σε βάρος του Ολυμπιακού.

Θέλει να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας η ομάδα των U15, κάτι που θα συμβεί στα σίγουρα μόνο με νίκη σε βάρος της ΜΕΑΠ. Οι “πράσινοι” καταγράφουν ένα σερί τεσσάρων συναπτών επιτυχιών, επίδοση που τους διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας, με δύο βαθμούς περισσότερους από τον δεύτερο ΑΠΟΕΛ.

Μετά τη σπουδαία νίκη σε βάρος της Ανόρθωσης με 3-0, η ομάδα των U13A φιλοξενείται από τον Χαλκάνορα στο Δάλι και θέλει το διπλό για να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης στο Παγκύπριο πρωτάθλημα. Οι “πράσινοι” είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας και καταδιώκονται από το ΘΟΪ, το οποίο τους ακολουθεί έχοντας ένα βαθμό λιγότερο. Η ομάδα των U13B αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΑΠΟΕΛ και θέλει να συνδυάσει καλή εμφάνιση και νικηφόρο αποτέλεσμα.

Συνοπτικά τα παιχνίδια των Επίλεκτων ομάδων

U21: Άρης – ΟΜΟΝΟΙΑ (Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014, ώρα: 14:30, βοηθητικό Τσιρείου σταδίου)
U17Ολυμπιακός – ΟΜΟΝΟΙΑ (Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014, ώρα: 11:00, γήπεδο Ασπίς Ποταμιά)
U15ΟΜΟΝΟΙΑ – ΜΕΑΠ (Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 09:00, γήπεδο Αναγέννησης Λυθροδόντα)
U13AΧαλκάνορας – ΟΜΟΝΟΙΑ (Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014, ώρα: 09:00, γήπεδο Δημήτρης Χάματσος)
U13B: ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ (Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014, ώρα 09:00, γήπεδο Ασπίς Ποταμιά)

Autoremarketing

Bet on Alfa