ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΣ

Μετά και το πέρας των υποχρεώσεων της ομάδας μας για το γλυκόπικρο 2014, η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος μετρώντας 8 νίκες και μία ήττα. Στο ψεσινό παιχνίδι στο Παραλίμνι δεν συνάντησαμε ιδιαίτερες δυσκολίες επικρατώντας εύκολα της τοπικής ομάδας με 0-3 σετ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα μέλη της οργανωμένης μας κερκίδας που ταξίδεψαν στο Παραλίμνι και με την παρουσία τους έδωσαν παλμό και χρώμα στο παιχνίδι και έσπρωξαν τους πετοσφαιριστές μας σε καλή απόδοση και εύκολη επικράτηση.
Πλέον η ομάδα θα ξεκουραστεί για τη περίοδο των γιορτών, με την επόμενη της αγωνιστική υποχρέωση να είναι στις 9 Ιανουαρίου στο Ελευθέρια με αντίπαλο την Ανόρθωση. Αρχής γενομένης του παιχνιδίου με την Ανόρθωση, η Ομόνοια έχει στο πρόγραμμα μια σειρά από εντός έδρας ντέρμπυ στα οποία επιβάλλεται η επιβλητική παρουσία των φιλάθλων μας για να βοηθήσουμε την ομάδα μας στην προσπάθεια της για παραμονή στην κορυφή.
Η Επιτροπή θα ήθελε επίσης να ανακοινώσει την εκδήλωση του τμήματος η οποία θα λάβει χώρα στις 5 Ιανουαρίου στο RED με το συγκρότημα Prospectus για 2η χρονιά στο πλάι της ομάδας. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση διάθεσης εισητηρίων με περισσότερες λεπτομέρειες.

Bet on Alfa

Επιτροπή Πετόσφαιρας
ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας

Autoremarketing

Bet on Alfa