ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ καλύτερη εμφάνιση, η μεγαλύτερη νίκη!

Η καλύτερη εμφάνιση, η μεγαλύτερη νίκη!

Χρειάστηκε να περάσουν 13 αγωνιστικές για να μπορέσει η Ομόνοια να πραγματοποιήσει μεστή εμφάνιση και να φθάσε σε άνετη νίκη. Η χθεσινή παρουσία της ομάδας μας ήταν η καλύτερη φετινή. Είχαμε, επιτέλους, διάρκεια στην απόδοση μας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πετύχουμε τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη μας. Το προηγούμενο καθαρό σκορ ήταν με 2-0 επί της ΑΕΛ.

Επίσης, τρία γκολ η Ομόνοια είχε πετύχει και στο πρώτο ματς της σεζόν με την Ανόρθωση, αλλά τότε δέχθηκε και δυο γκολ. Ακόμη, στα θετικά της χθεσινής εμφάνισης, το γεγονός ότι πέρα από τον Ποτέ που είδε και πάλι δίκτυα, σκόραραν κι άλλοι δυο ποδοσφαιριστές. Ο Κιρμ πέτυχε το δεύτερό του γκολ, ενώ ο Ρούμπιο το πρώτο του και έγινε ο έκτος σκόρερ για την ομάδα μας.
Ας ευχηθούμε ότι, το ευχάριστο κλείσιμο του 2014 θα είναι ανάλογο και ακόμη καλύτερο στο ξεκίνημα του 2015, ώστε η Ομόνοια να μπορέσει να υλοποιήσει το στόχο της. Επίσης, η ομάδα μας έδειξε χθες πως, όταν πιάσει καλή απόδοση μπορεί να σκοράρει με πολλούς τρόπους και να έχει και διαφορετικούς σκόρερ.

Σαφώς και τα περιθώρια βελτίωσης είναι πολλά και όχι επειδή η ομάδα πήρε άνετη νίκη όλα είναι μέλι γάλα. Αντιθέτως, ο δρόμος συνεχίζει να είναι μακρύς και δύσβατος. Όμως, ο Καϊάφας και οι παίκτες του ας κρατήσουν τα θετικά και να «χτίσουν» σ’ αυτά, με την ευχή ότι θα ακολουθήσουν ανάλογες παρουσίες και επιτυχίες στο μέλλον.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa