Bet on Alfa
ΑρχικήDaily NewsΑπαιτούμε ξεκάθαρες θέσεις

Απαιτούμε ξεκάθαρες θέσεις

Η σημερινή ημέρα αποτελεί ορόσιμο για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Στην σημερινή ΓΣ της ΚΟΠ, καλούνται τα σωματεία να αποφασίσουν μεταξύ δύο κατευθύνσεων:

Bet on Alfa

α. την συνέχιση της κατρακύλας του ποδοσφαίρου μας κάτω από την Διοίκηση της σημερινής διανδρίας, με πιθανή εξαγγελία ημίμετρων και άλλων παραμυθιών της Χαλιμάς..

β. την ρίξη με το υπάρχον κατεστημένο και την αλλαγή πλεύσης με στόχο την εξεύρεση νέας ηγεσίας για το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Αλίμονο αν έχουμε ψευδεσθήσεις. “Ο κ. Κουτσουκούμνης εκλέγηκε για μια νέα 4ετία, υποσχόμενος δομικές αλλαγές στο ποδόσφαιρο. Δεσμεύτηκε συνένεση στον χώρο του ποδοσφαίρου, ουσιαστικη βελτίωση των δομών του μέσω ουσιαστικών θεσμικών αλλαγών”.

Τα πιό πάνω δεν είναι δικά μας λόγια. Περιέχονται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο στις 25 Νοεμβρίου 2011. Μετά τον σφαγιασμό της ομάδας μας από τον διαιτητή Χρίστο Ηλία στον αγώνα με την Αναγέννηση Δερύνειας. Τότε μετά από ένα μοναδικό κρεσέντο αποφάσεων σε όλα τα επίπεδα, τιμωρήθηκε ο προπονητής μας με αποκλεισμό 6 μηνών, παράγοντες του σωματείου και επιβλήθηκαν δισθεώρατα ποσά και αποκλεισμοί έδρας ως ποινές σε διάστημα μερικών μηνών.

Τι καταγγέλαμε πριν 3 χρόνια; Τον ορισμό ενός αδύναμου διαιτητή για να καταστραφεί η ομάδα μας. Την χρησιμοποίηση ενός αγώνα για να πληγεί η ομάδα μας. Το φύλλο αγώνα του συγκεκριμένου παιχνιδιού αλλά και τα όσα επακολούθησαν αποτελούν όνειδος για το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Στο τέλος τηε ημέρας, αυτό που ζήσαμε ήταν μια ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ του ποδοσφαιρικού κατεστημένου εναντίων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και των όσων το σωματείο πρέσβευε και πρεσβεύει..

Τι άλλαξε μέχρι σήμερα; Τίποτα απολύτως. Τι άλλαξε τις τελευταίες δεκαετίες στα του ποδοσφαίρου μας;

Η έλευση του Χανς Ρέικβαρτ αποτέλεσε βαρόμετρο για τον Κωστάκη Κουτσουκούμνη στο να αποσπάσει θετικό ψήφο επανεκλογής από μια σειρά από σωματεία, ανάμεσα στα οποία και η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ουσιαστικά μέσα από την έλευση του Ολλανδού αρχιδιαιτητή, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, δεσμέυτηκε για την δημιουργία μιας υγιούς ανάπτυξης στον διατητικό χώρο. Υποσχέθηκε νέες νοοτροπίες, ανέλιξη νέων διαιτητών, πάταξη της σήψης και της διαφθοράς.

Τί έχουμε 3 και πλέον χρόνια μετά; Τα ίδια και χειρότερα. Και το πλέον σημαντικό… Ο Ολλανδός αρχιδιαιτητής κατηγορείται ότι έγινε πλέον μέρος του συστήματος.  Κατηγορείται ότι ενέχεται σε στημένα παιχνίδια,,, και παραμένει άφαντος κάπου στην Ολλανδία!

Σήμερα λοιπόν απαιτούμε μια ξεκάθαρη τοποθέτηση. Δεν δίνουμε άλλη πίστωση στον κ. Κουτσουκούμνη. Απέτυχε ο ίδιος στις δικές του εξαγγελείες. Time to GO HOME!

Μια ομάδα που κυνηγήθηκε διαχρονικά όσο καμμία άλλη στον χώρο του Κυπριακού ποδοσφαίρου, δεν μπορεί να μην ηγηθεί της προσπάθειας για εξυγίανση. Δεν μπορεί να παραμένει αμέτοχη και να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Ίσως να ήταν μια κινηση τακτικής, αυτό που είδαμε τα προηγούμενα 24ωρα, οσον αφορά την αντίδραση της Διοίκησης του σωματείου. Ίσως σοφά, να περιμένουν την σημερινή ημέρα.

Το απόγευμα όμως δεν χωράνε δικαιολογίες. Η σύγκρουση με το κατεστημένο αποτελεί μονόδρομο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Άλλωστε αυτός είναι τρόπος ζωής για την ομάδα μας… και γενεσιουργός αιτία ταυτόχρονα.

 

 

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa