ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤο παρασκήνιο της απόφασης του σωματείου να μην επιλέξει...

Το παρασκήνιο της απόφασης του σωματείου να μην επιλέξει ρήξη με την ΚΟΠ.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ θεωρούν ότι έχουν κάνει σωστούς χειρισμούς στο θέμα Παναγή αφού η απόφαση να μην “εκτεθεί” το σωματείο ζητώντας παραίτηση Κουτσοκούμνη ή άλλα δραστικά μέτρα, φαίνεται , κατά τους διοικούντες, να δικαιώνεται.

Bet on Alfa

Το αποτέλεσμα της άτυπης γενικής συνέλευσης ήταν να δοθεί έμμεσα ψήφος εμπιστοσύνης στο Κουτσοκούμνη και δεν τίθεται θέμα παραίτησης του ή οποιουδήποτε άλλου μέλους του Δ.Σ. της ΚΟΠ.

Ο Δώρος Σεραφείμ είχε συσκέψεις τις τελευταίες μέρες με τους στενούς του συνεργάτες  (σε αυτούς περιλαμβάνονται οι 2 πρώην πρόεδροι Πανίκος Νεοφύτου και Λάκης Πολυκάρπου καθώς και ο γ.γ.  Χρίστος Νεοφύτου) και μετά απο συζητήσεις καθορίστηκε και η θέση του σωματείου. Η απόφαση ήταν ότι δεν είναι η ώρα για ρήξη με το κατεστημένο της ΚΟΠ ή με το δίδυμο Κούμα- Κουτσοκούμνη.

Καθοριστικό ρόλο στην λήψη απόφασης ως προς τη στάση που θα τηρούσε το σωματείο είχε ο εκπρόσωπος του σωματείου στη ΚΟΠ Νικ Νικολάου. Ο Νικ Νικολάου είναι Β’ Αντιπρόεδρος στη ΚΟΠ, διατηρεί στενές και άριστες σχέσεις με άλλα μέλη του Δ.Σ. της ΚΟΠ και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα εντός της ομοσπονδίας. Η εισήγηση του Νικ Νικολάου ήταν ότι δεν υπήρχε πρόσφορο έδαφος για ρήξη και ότι σε περίπτωση που το σωματείο έβγαινε στην “επίθεση” στο τέλος θα έμενε μόνο του και εκτεθειμένο.

Η ανάλυση της κατάστασης και των δεδομένων που έγινε, οδήγησε στο συμπέρασμα ότι κανένα από τα άλλα σωματεία δεν θα επέμενε σε παραίτηση ή σε δραστικά μέτρα και έτσι δεν υπήρχε λόγος η ΟΜΟΝΟΙΑ να μπει μπροστά σε ένα παιγνίδι που στο τέλος δεν θα είχει συνοδοιπόρους.

Λόγω του ότι δεν υπήρχε χρόνος, δεν συγκλήθηκε η ολομέλεια του Δ.Σ. για να συζητηθεί το θέμα και να ληφθεί απόφαση συλλογικά.

Αυτό θα γίνει αύριο όπου αναμένεται να γίνει ενημέρωση και των υπολοίπων μελών του Δ.Σ. για τους λόγους που το σωματείο  τήρησε συγκεκριμένη στάση και για το τι λέχθηκε σήμερα στην άτυπη γενική συνέλευση.

Autoremarketing

Bet on Alfa