ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑΑνακοίνωση Τμήματος Πετόσφαιρας για Μοντόγια, Μπαρμπόσα και Αντωνιάδη

Ανακοίνωση Τμήματος Πετόσφαιρας για Μοντόγια, Μπαρμπόσα και Αντωνιάδη

Το Τμήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 26χρονου διεθνούς ακραίου Βενεζουελάνου, Μάξιμο Αντόνιο Μοντόγια, ο οποίος θα ενταχθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας από τις αρχές Ιανουαρίου 2015.

Bet on Alfa

Ο Μάξιμο Αντόνιο Μοντόγια αγωνιζόταν μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου 2014 στο πρωτάθλημα Χιλής, καταφέροντας να στεφθεί πρωταθλητής. Ο διεθνής πετοσφαιριστής είχε αγωνιστεί στο παρελθόν με επιτυχία στην ΑΕΚ Καραβά και στην Ανόρθωση.

Η Επιτροπή Πετόσφαιρας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φίλους του Σωματείου που συνέβαλαν οικονομικά, για την πραγματοποίηση αυτής της μετεγγραφής.

Παράλληλα, το Τήμα Πετόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Έντσον Μπαρμπόσα, τον οποίο ευχαριστεί θερμά για την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Επίσης, το Τμήμα Πετόσφαιρας έχει τιμωρήσει με χρηματικό πρόστιμο τον πετοσφαιριστή της ομάδας μας, Χρίστο Αντωνιάδη, λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος στο οποίο έχει υποπέσει, στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης έχει απολογηθεί για τη συμπεριφορά του, επέδειξε μεταμέλεια και υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει το άπαν των δυνάμεών του για το καλό της ομάδας μας.

Autoremarketing

Bet on Alfa