ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣεραφείμ: "Όσοι εμπλέκονται να διωχθούν" (Δηλώσεις στον Άστρα)

Σεραφείμ: “Όσοι εμπλέκονται να διωχθούν” (Δηλώσεις στον Άστρα)

Στον ραδιοσταθμό Άστρα μίλησε o πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Δώρος Σεραφείμ και συγκεκριμμένα για τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και τις κταγγελίες Παναγή αλλά και για την στάση της ΚΟΠ.

Bet on Alfa

“Το πρώτο που ήθελα να πω, ναι πολλές οικογένειες τρώνε από το ποδόσφαιρο, είναι πολλά τα εκατομμύρια. Αν υπάρχουν και τα παράνομα, είναι ένα γεγονός. Εμείς σαν Ομόνοια, στη χθεσινή συνέλευση, έχουμε πει ότι ο κος Παναγή έχει κάνει μια μεγάλη καταγγελία, και πέραν αυτού, η κοινή γνώμη, όλα τα ΜΜΕ, τοποθετούνται καθαρά, ότι ναι υπάρχει παρασκήνιο και εμείς τα σωματεία, ναι λέμε το ίδιο. Εμείς χθες είπαμε πως πρέπει να το δούμε αυτό, όχι μόνο όσα είπε ο Παναγή, αλλά και όσα στιγματίζουν το ποδόσφαιρο μας”, ανέφερε στην αρχή ο πρόεδρος.

Στην συνέχεια είπε: “Πρέπει όλοι όσοι εμπλέκονται να διωχθούν και τα σώματα της ομοσπονδίας να εξυγιανθούν. Πολλοί λένε πως μας κοίμισε ο πρόεδρος, εντάξει μερικοί έκαναν πιο ήπιες της απόψεις τους, εμάς όμως αυτές είναι και πρέπει να προχωρήσουμε προς την εξυγίανση. Ο κ. Κουτσοκούμνης αποδέχθηκε αυτά και είπε πως πρώτη βδομάδα του Ιανουαρίου θα τα πούμε ξανά. Λέμε πως είναι μόνο οι φάκελοι. Υπήρχαν και καταγγελίες από παράγοντες για τα στημένα, όμως η Αστυνομία δεν τους πλησίασε, ας αναλάβουν τα διερευνήσουν”.

Τέλος ο κύριος Σεραφείμ είπε: “Περιμένω, να γίνουν οι ενδεδειγμένες ανακρίσεις για όλα τα θέματα, δεν νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε κι άλλο. Υπάρχουν οι ευθύνες και περιμένουν αυτούς που θα τις διερευνήσουν. Οι δομές που υπάρχουν πρέπει να είναι καθαρές και όχι στο πνεύμα του παρασκηνίου. Μαζί με την οικονομική ύφεση, όλα τα διαλυθούν”.

Autoremarketing

Bet on Alfa