Bet on Alfa <
ΑρχικήDaily NewsH ηρωϊκή είσοδος στα γραφεία της ΚΟΠ!!!

H ηρωϊκή είσοδος στα γραφεία της ΚΟΠ!!!

Αυτή κι αν είναι είδηση.Έκανε ντου χθες η αστυνομία στα γραφεία της ΚΟΠ. Βρε μπας και μας περνάτε για κορόϊδα; Έχει ξεσπάσει ο μεγαλύτερος σάλος στην ιστορία του Κυπριακού Ποδοσφαίρου και οι ανακριτικές αρχές θυμήθηκαν  μετά από πέντε ημέρες (από την ημέρα που έκανε δημόσια τις καταγγελίες του ο Παναγή) να κάνουν έρευνα και να συλλέξουν στοιχεία από τα γραφεία της ΚΟΠ.

Bet on Alfa

Περίμεναν μέχρι και τον Κουτσοκούμνη να επιστρέψει από το εξωτερικό να κάνει το τελευταίο check. Βέβαια για να βάλουν λίγο παραπάνω πιπέρι στο θέατρο του παραλόγου, τελείωσαν την σκηνοθεσία, με μια ηρωική είσοδο στα γραφεία της Ομοσπονδία την ώρα της  χθεσινής Γ.Σ, όταν έλειπαν οι αξιωματούχοι, για να τους πιάσουν τάχατες στον ύπνο.

Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με την νοημοσύνη του κόσμου που αγαπά και λατρεύει αυτό το άθλημα. Όχι κύριοι, δεν είμαστε κορόϊδα!!!

Autoremarketing

Bet on Alfa <