ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑναδημοσίευση:"Θα έχουμε απαντήσεις μέχρι τις 15 Ιανουαρίου"

Αναδημοσίευση:”Θα έχουμε απαντήσεις μέχρι τις 15 Ιανουαρίου”

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Bet on Alfa

Είναι γενικά αποδεχτό πως η πορεία της Ομόνοιας, στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, δεν είναι η αναμενόμενη, αφού η βαθμολογική συγκομιδή θα μπορούσε σε κάποια παιχνίδια (Νέα Σαλαμίνα, Εθνικό Άχνας και Αγία Νάπα) να είναι μεγαλύτερη.

Αυτό παραδέχθηκε ο Κώστας Καϊάφας, στην πρόσφατη γραπτή του δήλωση, στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του προέδρου, Δώρου Σεραφείμ στο «Goal».

Ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων τόνισε πως «βρισκόμαστε στα πλαίσια, βάσει της πορείας μας στο πρωτάθλημα» και πρόσθεσε για τη δαμόκλειο σπάθη των οικονομικών: «Το παλεύουμε πολύ. Μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου θα έχουμε απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα». Κληθείς να σχολιάσει αν αυτό αφορά στην πρόθεση των επιχειρηματιών να βοηθήσουν τον σύλλογο, αλλά και στη σύναψη δανείου, είπε λακωνικά: «Ναι, για όλα θα γνωρίζουμε μέχρι τότε».

 Και επειδή πλανάται το ερώτημα για το οικονομικό κόστος που ενδεχομένως να προκαλέσει στον σύλλογο η αποχώρηση των τεσσάρων ποδοσφαιριστών (Σκαραμοτσίνο, Στεπάνοφ, Ρόδρι και Γκριγκαλασβίλι) που τέθηκαν εκτός πλάνων, ο πρόεδρος της Ομόνοιας εξέφρασε τη σιγουριά πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τις συγκεκριμένες περιπτώσεις. «Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τα Χριστούγεννα, στις 26 και 27 του μηνός, αλλά δεν νομίζω να προκύψει κανένα πρόβλημα με κάποιον από τους τέσσερις».

Τέλος, η συνομιλία πήγε (φυσιολογικά) και στην πολύ καλή παρουσία των Κύπριων ποδοσφαιριστών, τους οποίους και ο προπονητής υπολογίζει ως μια πρωταγωνιστική επιλογή για τη συνέχεια.

Ο κ. Σεραφείμ, σαφώς ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή, κυρίως με τα οικονομικά δεδομένα του «τριφυλλιού», δήλωσε: «Από τη στιγμή που αγωνίζονται και έχουν πολύ καλή παρουσία και αυτός που τους προπονεί είναι ικανοποιημένος, τότε θα συνεχίσουν να παίρνουν τις ευκαιρίες τους». Και καταλήγοντας αναφέρθηκε στην πιθανότητα να χρησιμοποιηθούν ακόμη περισσότεροι Κύπριοι στη συνέχεια: «Να είστε σίγουροι γι’ αυτό».

ΠΗΓΗ

Autoremarketing

Bet on Alfa