ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚρις Τριανταφυλλίδης: "Να παραιτηθούν όλοι"

Κρις Τριανταφυλλίδης: “Να παραιτηθούν όλοι”

Όταν συζητά ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το κυπριακό ποδόσφαιρο, τότε οι τοποθετήσεις του εισακούγονται με απόλυτη προσοχή. Ο έγκριτος νομικός, διετέλεσε Πρόεδρος του Αποέλ και της Ομοσπονδίας, παρακολουθεί ακόμα ποδόσφαιρο και δεν είναι τυχαίο ότι καλείται από αρκετούς (ΜΜΕ και κόσμο) να εκφράσει την άποψη του.

Bet on Alfa

Ο κ. Τριανταφυλλίδης φιλοξενήθηκε στο Ράδιο Πρώτο και μίλησε για τα γνωστά γεγονότα των τελευταίων ημερών. Είπε αρκετά. Κάλεσε την ηγεσία της ΚΟΠ να παραιτηθεί, ανεξαρτήτως αν στοιχειοθετηθούν οι καταγγελίες του Μάριου Παναγή, ενώ κάλεσε και τους ανθρώπους που διοικούν τα Σωματεία να αλλάξουν μυαλά.

Οι πιο σημαντικές τοποθετήσεις του κ. Τριανταφυλλίδη:

Έχουμε κάποια δεδομένα. Έστω και αν δεν μπορεί να στοιχειοθετηθεί υπόθεση μετά τις καταγγελίες του Μάριου Παναγή, έχουμε αρκετούς κίτρινους και κόκκινους φακέλους, έχουμε παραδοχή του Προέδρου ότι υπάρχουν στημένοι αγώνες, μια πρωτοφανής αναφορά και μια αναμφισβήτητη αναστάτωση που «μολύνει» το κυπριακό ποδόσφαιρο.

«Τα Σωματεία θα πρέπει να εκπροσωπηθούν με νέους ανθρώπους και να εκλέξουν νέο Πρόεδρο, νέο Συμβούλιο. Αυτό το λέω για να φύγει η αμφισβήτηση, η αμφιβολία και ο κατήφορος που σχηματίστηκε στα μυαλά του απλού φιλάθλου ότι το ποδόσφαιρο μας είναι μέσα στη διαφθορά που επικρατεί σε όλη την κοινωνία».

«Για να μην παρεξηγηθώ θα αναφερθώ στο δικό μου σωματείο. Να σας θυμίσω διαχρονικά πόσες φορές αμφισβήτησε την ΚΟΠ, ο ΑΠΟΕΛ; Τη σύγκρουση που είχε πέρυσι με την Ομοσπονδία, η οποία έψαχνε τρόπο για να επαναρχίσει το παιγνίδι με την ΑΕΛ; Και ευτυχώς που ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε μέσα στο γήπεδο και κατέκτησε το πρωτάθλημα, διότι θα γινόμασταν ρεζίλι των σκυλιών».

«Δεν γίνεται τα Σωματεία να διαμαρτύρονται για διαιτησίες ή για οτιδήποτε άλλο και όταν βρεθούν στις συναντήσεις να μην τοποθετούνται. Θα πρέπει να αλλάξουν και μυαλά όσοι διοικούν τα Σωματεία».

«Το λάθος είναι του κ. Κουτσοκούμνη. Ο άνθρωπος ξεκίνησε με καλές προθέσεις, μπορεί το ίδιο να σκέφτεται και τώρα, αλλά στα πολλά χρονιά έρχεται η φθορά».

«Το ποδόσφαιρο μπήκε στις εφημερίδες δίπλα από τον ΣΑΠΑ και ο πολίτης διερωτάται τι γίνεται. Ο μόνος τρόπος να λυθεί το πρόβλημα είναι να υπάρξει ομαδική αλλαγή στο κυπριακό ποδόσφαιρο».

«Η αλλαγή θα πρέπει να επέλθει σε όλο το Δ.Σ της ΚΟΠ»

«Είναι κρίμα. Πάρα πολλοί άνθρωποι ζουν από το ποδόσφαιρο. Ζούμε σε δύσκολες εποχές. Είναι κρίμα πραγματικά».

«Αν στοιχειοθετηθεί υπόθεση με τις καταγγελίες Παναγή, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Η δικαιοσύνη ευτυχώς είναι αμείλικτη σε όσους εμπλέκονται».

ΠΗΓΗ

Autoremarketing

Bet on Alfa