ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠοτέ + Σκέμπρι = Ευρώπη

Ποτέ + Σκέμπρι = Ευρώπη

Από σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει ξανά στο ροστερ της τον πρώτο Σκόρερ της ομάδας στην περσινή σεζον, ο οποίος πέτυχε 17 τέρματα, Ο Αντρέ θα βρεθεί σε γνώριμο περιβάλλον, αφού η απουσία του από το προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού» κράτησε μόλις μερικούς μήνες. Αποχώρησε τον Μάιο, με το τέλος της σεζόν, θέλοντας να αγωνιστεί στη Γερμανία (FSV Φρανκφούρτης)

Bet on Alfa

Στην πορεία, διαπίστωσε πως η κίνησή του ήταν λανθασμένη και θέλησε να επιστρέψει, από τη στιγμή που εκδηλώθηκε και το ενδιαφέρον από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Από σήμερα, λοιπόν, πιάνει δουλειά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και ο Καϊάφας θα μπορεί να τον υπολογίζει με το «καλημέρα» του 2015, όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ  θα τεθεί αντιμέτωπη με την ΑΕΚ (3 Ιανουαρίου) εκτός έδρας.

Σημαντική κίνηση αφού εντάσσουμε στο έμψυχο δυναμικό μας έναν ποδοσφαιριστή που τον γνωρίζουμε, τόσο για τις δυνατότητές του, όσο και για τον χαρακτήρα του.

Σε συνδιασμό και με την παρουσία του Μίκαελ Ποτέ στο ροστερ της ομάδας μας, ο οποίος έχει πετύχει μέχρι στιγμής  10 τέρματα και είναι ο πρώτος σκορερ του πρωταθλήματος, τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα που παρουασίασε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και να καταφέρει να πάρει τους βαθμους που χρειάζεται για να εξασφαλίσει την έξοδο της στην Ευρώπη, όπου είναι και ο στόχος που έχει θέσει εξαρχής.

Autoremarketing

Bet on Alfa