ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"Kίνηση εντυπωσιασμού η είσοδος των ανακριτών στα γραφεία της...

“Kίνηση εντυπωσιασμού η είσοδος των ανακριτών στα γραφεία της ΚΟΠ” (Video)

Μιλώντας στον ΑΝΤΕΝΝΑ ο πρόεδρος της ΚΟΠ σχολιάζει τις εξελίξεις σε σχέση με τις καταγγελίες Παναγή και χαρακτηρίζει ως κίνηση εντυπωσιασμού την είσοδο των ανακριτών στα γραφεία της ΚΟΠ και την παραλαβή των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Θεωρεί ως μία ευκαιρία τα όσα συμβαίνουν προκειμένου το ποδόσφαιρο να δει τα προβλήματα του και να τα αντιμετωπίσει. Ρωτήσαμε τον πρόεδρο της ΚΟΠ πως αισθάνθηκε βλέποντας τις εικόνες με τους ανακριτές να μπάινουν τα γραφεία της ΚΟΠ και να παίρνουν μαζί τους τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και απάντησε σοκαρισμένος εκφράζοντας ωστόσο τη σιγουριά του ότι οι υπάλληλοι της ΚΟΠ είναι άμεμπτοι και κάνουν πολυ καλά τη δουλειά τους. Δήλωσε επίσης ότι ήτανμ μία κίνηση εντυπωσιαμού από την Αστυνομία.

Bet on Alfa

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει ο πρόεδρος της ΚΟΠ οι περισσότεροι ηλεκτρονικοί υπολογιστές θα επιστραφούν στα γραφεία της Ομοσπονδίας την επόμενη Δευτερα και έτσι κατα πάσα πιθανότητα δεν θα επηρεαστεί η δουλειά που γίνεται αυτήν την περίοδο, ειδικά με τις μεταγραφές.

Ρωτήσαμε επίσης τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη αν το ίδιο το ποδόσφαιρο και οι παράγοντες του έδωσαν λαβή με τις πράξεις ή τη συμπεριφορά τους ώστε σήμερα να βγαίνει αυτή η εικόνα προς τα έξω. Απάντσηε πως ίσως να έχει συμβεί αυτό και το ποδόσφαιρο πρέπει να επαναποθετηθεί από τους ίδιους τους φορείς του.

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι από τις καταγγελίες που έγιναν και τον θόρυβο που προκλήθηκε το ποδόσφαιρο μόνο κερδισμένο μπορεί να βγει.

Ο Κώστας Κουστοκούμνης προτίθεται με το τέλος της έρευνας μετα τις καταγγελίες Παναγή να ξανατοποθετηθεί.

ΠΗΓΗ

Autoremarketing

Bet on Alfa