ΑρχικήDaily NewsΠυρ ομαδόν κατά Κουτσοκούμνη και Δ.Σ. ΚΟΠ. Συλλογική απαίτηση...

Πυρ ομαδόν κατά Κουτσοκούμνη και Δ.Σ. ΚΟΠ. Συλλογική απαίτηση η παραίτηση.

Ως άνευ προηγουμένου μπορούν να χαρακτηριστούν οι δηλώσεις και τοποθετήσεις διαφόρων παραγόντων του τόπου, ειδικά πολιτικών κομμάτων που καλούν το πρόεδρο της ΚΟΠ μαζί με το Δ.Σ. να παραιτηθεί μετά τις καταγγελίες Παναγή.

Bet on Alfa

Στην σημερινή της έκδοση η εφημερίδα Sport Day Κύπρου, που ανήκει στο συγκρότημα της Αλήθειας (βλέπε Σωκράτη Χάσικου), φιλοξενεί δηλώσεις αξιωματούχων κομμάτων που στη πλειοψηφία τους καλούν το Δ.Σ. της ΚΟΠ σε παραίτηση.

Επίσης στην ιστοσελίδα που ανήκει το ίδιο συγκρότημα φιλοξενείται δημοσκόπηση με ερώτημα κατά πόσο πρέπει να παραιτηθεί το Δ.Σ. της ΚΟΠ.

Σε δηλώσεις του το πρωί στο τρίτο πρόγραμμα του ΡΙΚ ο Κρις Τριανταφυλλίδης (ΔΗΣΥ) κάλεσε και πάλι τον κ. Κουτσοκούμνη και το Δ.Σ. της ΚΟΠ να παραιτηθεί δηλώνοντας ότι είναι η μόνη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν στο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Το αίτημα περί παραίτησης επανέλαβε εκ μέρους του ΑΚΕΛ , στη συνέχεια, και ο Χρίστος Χριστοφίδης.

Είναι πλέον προφανές ότι η παραίτηση του Δ.Σ. της ΚΟΠ εξελίσσεται σε παλλαϊκή απαίτηση ανκαι δεν μπορεί παρά να σημειωθεί ότι το χορό σύρει το δημοσιογραφικό συγκρότημα του υπουργού εσωτερικών Σωκράτη Χάσικου.

Μέσα σε όλα αυτά ο πρόεδρος της ΚΟΠ ανακοίνωσε ότι την προσεχή Παρασκευή θα παραθέσει διάσκεψη τύπου, προφανώς για να απαντήσει.

Αναμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι τα σωματεία κινούνται σε χαμηλούς τόνους και για την ώρα δεν υπάρχει διάθεση να «εκτεθούν».

Το πιο εύκολο για τα σωματεία θα ήταν να αποσύρουν τους εκπροσώπους τους από την ΚΟΠ. Αυτό μόνο στη θεωρία βέβαια,  διότι υπάρχουν και εκείνες οι περιπτώσεις εκπροσώπων που θα αρνηθούν να παραιτηθούν οπόταν μία τέτοια απαίτηση από το σωματείο μπορεί κάλλιστα να δημιουργήσει επιπρόσθετα προβλήματα αντί να λύσει!

Autoremarketing

Bet on Alfa