ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚοινή ανακοίνωση προέδρων ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΑΕΚ

Κοινή ανακοίνωση προέδρων ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΑΕΚ

Πιο κάτω παραθέτουμε κοινή ανακοίνωση των προέδρων ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ΑΕΚ, ενόψει του αυριανού (03/01) μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα:

Bet on Alfa

“Οι Προέδροι των Συλλόγων Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας και ΟΜΟΝΟΙΑ, καλούν τον κόσμο των δύο ομάδων όπως δώσει μαζικά το παρών του στον αυριανό (03/01) αγώνα, που θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΖ και όπως τον παρακολουθήσει μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε, μακριά από κρούσματα βίας και παραβατικότητας.

Οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν με σθένος τη νίκη, ωστόσο αντίπαλες θα είναι μόνο στα αγωνιστικά λεπτά που θα διαρκέσει η αναμέτρηση, καθώς στόχος και των δύο Συλλόγων είναι να ενισχύσουν και να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τις πολύ καλές σχέσεις τους, αλλά και να συμβάλουν στη ανάπτυξη και εξέλιξη του αθλήματος.

Επιβάλλεται όλοι όσοι έχουν ρόλο να διαδραματίσουν στον αυριανό αγώνα, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να λειτουργήσουν με τρόπο που να προασπίζουν τα καλώς νοούμενα συμφέροντα του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Διοικήσεις, προπονητές, ποδοσφαιριστές, διαιτητές και παρατηρητές να συμβάλουν με την σειρά τους σε αυτή την κατεύθυνση.

Προτεραιότητα για τις δύο ομάδες είναι όπως ο κόσμος παρακολουθήσει ένα ωραίο και αθλητοπρεπή αγώνα, το αποτέλεσμα του οποίου θα καθοριστεί αποκλειστικά από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μεγάλος νικητής θα είναι το Κυπριακό ποδόσφαιρο, όταν με το σφύριγμα της λήξης οι φίλαθλοι αποχωρήσουν από το γήπεδο με ασφάλεια, αλληλοσεβασμό και αθλητοπρέπεια”.

Autoremarketing

Bet on Alfa