ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚΟΠ:"Το ποδόσφαιρο προχωρεί με ενωμένες δυνάμεις για εξυγίανσή του"

ΚΟΠ:”Το ποδόσφαιρο προχωρεί με ενωμένες δυνάμεις για εξυγίανσή του”

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της ηγεσίας της ΚΟΠ με τους εκπροσώπους των σωματείων στην οποία συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.

Bet on Alfa

Η ενημέρωση από την ΚΟΠ:

Μέσα σε εποικοδομητικό κλίμα, σε κλίμα ειλικρίνειας και αλληλοκατανόησης, πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του Προέδρου της ΚΟΠ με τους Προέδρουςή / καιεκπροσώπους των ομάδων που αγωνίστηκαν στην Α’ Κατηγορία τα δύο τελευταία χρόνια. Παρόντα στη συνάντηση ήταν και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ.

Μετά από προτροπή του Προέδρου της ΚΟΠ κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ακολούθησε ειλικρινής ανταλλαγή απόψεων μεταξύ όλων των παρευρισκομένων, με στόχο τη βελτίωση της εικόνας που εκπέμπει το ποδόσφαιρο μας αλλά και της μείωσης της προκατάληψης στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

«Τα προβλήματα υπάρχουν και εμείς είμαστε αυτοί που θα τα επιλύσουμε. Για να το πετύχουμε αυτό, χρειάζεται ενότητα. Πρέπει να είμαστε σωστοί και ειλικρινείς μεταξύ μας για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε», ανέφερε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης.

Στη συνέχεια, όλοι οι παρευρισκόμενοι κατέθεσαν τις απόψεις τους και έγινε συζήτηση επί όλων των θεμάτων που αφορούν το Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Μέσα από τη σημερινή συνάντηση βγήκε ξεκάθαρα το μήνυμα ότιτο ποδόσφαιρο προχωρά με ενωμένες δυνάμεις για πλήρη εξυγίανση του, με εσωτερικές αλλαγές και συζητήσεις που αφορούν τη δομή και ολόκληρο το φάσμα της διαιτησίας τις οποίες θα μελετήσει η Ομοσπονδία και θα παρουσιάσει στα Σωματεία σε νέα συνάντηση τους.

Επίσης η ΚΟΠ αλλά και τα σωματεία, τονίζουν για άλλη μια φορά την αποφασιστικότητα τους να βοηθήσουν το έργο της αστυνομίας για πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών Παναγή.

Σεβόμενος την άποψη του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως κ. Ιωνά Νικολάου, ότι σε αυτό το στάδιο δεν θα βοηθήσει ο διορισμός ερευνητικής επιτροπής από την ΚΟΠ, ο κ. Κουτσοκούμνης ανέφερε ότι αυτό το ενδεχόμενο θα επανεξεταστεί σε μεταγενέστερο στάδιο και όταν θα ξεκαθαρίσει το ανακριτικό έργο. Παράλληλα χαιρέτισε τη δήλωση του Υπουργού ότι οι έρευνες βρίσκονται σε καλό δρόμο.

«Το ποδόσφαιρο είναι ενωμένο και ενωμένο θα συνεχίσει. Υπάρχουν θέματα, πολλά θέματα ενδεχομένως τα οποία συζητούμε και ξεκινήσαμε να συζητούμε και τα οποία θα χειριστούμε ως εσωτερική υπόθεση του ποδοσφαίρου, προεξάρχοντος της προκατάληψης που υπάρχει για την διαιτησία, για την δομή της διαιτησίας, ενδεχομένως και των ατόμων που ασχολούνται με τα θέματα της διαιτησίας. Ξεκινά μια δουλειά και εκεί, θα έχει μια συνάντηση με την επιτροπή διαιτησίας την ερχόμενη εβδομάδα και τον αρχιδιαιτητή αλλά και τον κάθε πρόεδρο ξεχωριστά, για να μου δώσει ο καθένας το στίγμα του που αφορά το συγκεκριμένο θέμỨανέφερε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης στα ΜΜΕ μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης.

Autoremarketing

Bet on Alfa