ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠοδόσφαιρο ενωμένο ποτέ νικημένο! Τα βασικά συμπεράσματα από την...

Ποδόσφαιρο ενωμένο ποτέ νικημένο! Τα βασικά συμπεράσματα από την χθεσινή σύσκεψη της ΚΟΠ.

«Ενωμένο» λέει βγήκε το ποδόσφαιρο από την ψεσινή συνάντηση προέδρων των σωματείων με το πρόεδρο της ΚΟΠ. [Δείτε εδώ]

Bet on Alfa

«Ποδόσφαιρο ενωμένο ποτέ νικημένο» που λέει και ο λαός!

Τώρα τι να πει κανένας…

Εκείνο το οποίο σίγουρα νίκησε είναι η μετριότητα, το παρασκήνιο, η σκοπιμότητα, ο φόβος, τα οικονομικά συμφέροντα

Αν προσπαθούσαμε να καταγράψουμε κάποια από τα συμπεράσματα των όσων έγιναν τις τελευταίες ημέρες, θα γράφαμε τα εξής:

  1. Ο Κουτσοκούμνης ελέγχει πλήρως το παιγνίδι. Είναι όντως «βασιλιάς» του ποδοσφαίρου. Αποδείχθηκε και πάλι ότι είναι πανέξυπνος, διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες ελιγμών και χειρισμού των προέδρων των σωματείων. Έχει μοιράσει την τράπουλα με τέτοιο τρόπο που ελέγχει πλήρως τα μικρά σωματεία και καθυποτάσσει τα μεγάλα με την πολιτική του «διαιρεί και βασίλευε».
  2. Τα μεγάλα σωματεία είναι «εγκλωβισμένα». Οι πρόεδροι των σωματείων μας έχουν αποδείξει διαδοχικά και διαχρονικά ότι είναι κατώτεροι των περιστάσεων. Θυμηθείτε πόσες φορές έχουν ζητήσει παραίτηση Κουτσοκούμνη, πόσες φορές έχουν άρει την εμπιστοσύνη τους προς την Εκτελεστική. Ακόμα και ο Σοφοκλέους προχθές φώναζε. Στο τέλος όλοι σιωπούν διότι αντιμετωπίζουν το ζήτημα πρόσκαιρα και ευκαιριακά. Κανένας δεν βλέπει το καλό του ποδοσφαίρου αλλά το προσωρινό όφελος του σωματείου του. Στο τέλος αποδεικνύονται όλοι κατώτεροι των περιστάσεων.
  3. Τα μικρά σωματεία εξαρτώνται πλήρως από τους Κούμα- Κουτσοκούμνη. Οι Κουτσοκούμνης και Κούμας ελέγχουν μέσω της ΚΟΠ TV τη θέληση των μικρών σωματείων. [Διαβάστε και το ρεπορτάζ μας εδώ] Ο Λουκάς Φανιέρος το είπε δημόσια πολλές φορές ότι εάν δεν υπήρχε η ΚΟΠ TV να δώσει χρήματα στα μικρά σωματεία, αυτά δεν θα υπήρχαν σήμερα. Χωρίς τα μικρά σωματεία, τα μεγάλα δεν είναι σε θέση να επιφέρουν αλλαγές.
  4. Οι Κούμας – Κουτσοκούμνης έχουν “στο χέρι” κάποιους. Οι Κουτσοκούμνης και Κούμας έχουν βαθιές ρίζες στο πολιτικό κατεστημένο ίσως βαθύτερες από αυτές που νομίζουμε. Οι χθεσινές βολές του προέδρου της ΚΟΠ κατά της πολιτικής ηγεσίας, μπορεί να αποτελούν και μία μορφή υπεροψίας, αλλά δεν ήταν τυχαίες. Σκοπός ήταν να κτυπήσει το καμπανάκι σε κάποιους τους οποίους «έχει στο χέρι».
  5. Το παιγνίδι είναι σικέ. Η «κόντρα» Ιωνά – Κουτσοκούμνη είναι στημένη και σκοπό έχει να αποπροσανατολίσει τη κοινή γνώμη. Στο τέλος δεν θα γίνει τίποτε διότι δεν υπάρχει θέληση να γίνει κάτι από πλευράς υπουργού Δικαιοσύνης και της πολιτείας. Αν προχωρήσει η έρευνα θα “καούν” άτομα δικά τους και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να χάσουν τον έλεγχο του ποδοσφαίρου.
  6. Ετοιμάζεται η διαδοχή Χάρη Λοιζίδη στην ηγεσία της ΚΟΠ. Ο μακροπρόθεσμος σχεδιασμός είναι με την αποχώρηση Κουτσοκούμνη , στη προεδρία της ΚΟΠ να αναρριχηθεί ο Χάρης Λοιζίδης ο οποίος χαίρει της πλήρους εμπιστοσύνης της Πινδάρου και του Ιωνά Νικολάου.
Autoremarketing

Bet on Alfa