clue

Ποιό είναι τελικά το Μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας;

Ακούγοντας τα ηχητικά που δημοσίευσε το κανάλι Σίγμα για τα στημένα παιχνίδια αλλά και το πως λειτουργά η παράγκα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο είναι να απορείς ποιό είναι αυτό το μέλος της επιτροπής διαιτησίας.

Για το ποιός είναι ούτε και εμείς γνωρίζουμε, αλλά ξεκαθαρίσαμε (μέσω αυτών των δύο ηχητικών) πως ένας ήταν αυτός που έστελνε διαταγές μέσω τηλεφώνου. Το λέμε αυτό αφού εκτός της ίδιας φωνής που αναγνωρίζεται από τον καθένα, ο ίδιος αυτός “κύριος”, μιλάει με τον ίδιο ύπουλο και απειλητικό τρόπο προς τον συγκεκριμμένο διαιτητή.

Με ύφος λες και πρέπει να γίνει αυτό που πρέπει να γίνει, αλλιώς θα χάσει τόσο ο ίδιος ο διαιτητής την επερχόμενη δουλειά του (δηλαδή να διαιτητεύει περισσότερους αγώνες), όσο και το ίδιο το μέλος να έχει επιπτώσεις.

Γιατι το λέμε αυτό; Σίγουρα αυτό το μέλος δεν λειτουργά από μόνο του. Κάποιος ή και κάποιοι να είναι από πίσω και να “ελέγχουν” τα μέλη όλης της επιτροπής. Μπορεί κάποια μέλη να μην γνωρίζουν αλλά και αυτό δεν το πολυπιστεύουμε. Ακούγοντας να συλλαμβάνεται ο Μιχάλης Αργυρού, πρόεδρος της διαιτησίας αλλά και ο Μιχάλης Σπύρου, μέλος της, αντιλαμβάνεστε ότι το κύκλωμα είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Η απορία όμως μένει. Ποιό είναι αυτό το μέλος; Μπορεί εκτός από αυτόν να είναι και άλλοι που στέλλουν διαταγές και δεν αμφιβάλλουμε για αυτό. Αν είναι όμως και άλλοι, σημαίνει πως έγιναν ακόμα περισσότερα. Αυτά όμως μπορεί να μην βγουν στην δημοσιότητα ποτέ. Ας ελπίσουμε αυτά που καταγράφηκαν να δώσουν φως στην υπόθεση. Να θυμίσουμε ότι αυτά χρησιμοποιούνται μόνο από τις Αστυνομικές αρχές και όχι στο δικαστήριο.

Με αγωνία θα περιμένουμε την συνέχεια. Ακόμα περισσότερα ηχητικά θα βγαίνουν στην φόρα και ακόμα περισσότερο, εμείς οι απλοί φιλάθλοι αυτού του ωραίου αθλήματος, θα βλέπουμε ότι τόσο καιρό μόνο την βρωμιά και την κερδοσκοπία ορισμένων βλέπαμε.

Δείτε τα δύο ηχητικά:

Ηχητικό 1,  Ηχητικό 2


ΣΧΕΤΙΚΑ

Νέα ανάρτηση Γκαλέτι για Παναγιώτου: «Όλο και πιο...
Νορβηγική ασπίδα στον Νεγκό…
Η διαφορά που δεν πρέπει να ξεχνάμε
Καθυσήχασε για τις αδειοδοτήσεις των σταδίων ο Λοϊζίδης