ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ αποχή των διαιτητών, τα θετικά και τα αρνητικά...

Η αποχή των διαιτητών, τα θετικά και τα αρνητικά για την Ομόνοια

Η απόφαση του Συνδέσμου Διαιτητών να απέχει για μια βδομάδα, έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάζει το πρόγραμμα του πρωταθλήματος, αφού η προσεχής αγωνιστικής (18η) θα πρέπει να μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία που θα ορισθεί από την ΚΟΠ, όπως και οι μεθαυριανοί αγώνες κυπέλλου.

Bet on Alfa

Παράλληλα, για την ομάδα μας, κάλλιστα μπορεί να θεωρηθεί από τη μια θετικό γιατί θα κερδίσει χρόνο ο Ασίς και η απώλειά του ίσως είναι μόνο για το ματς κυπέλλου με την Αγία Νάπα, από την άλλη όμως, μας βγάζει από τον ρυθμό μας.

Η Ομόνοια το τελευταίο διάστημα βρήκε τη φόρμα της, αποδίδει κατά διαστήματα τουλάχιστον καλό ποδόσφαιρο και κερδίζει τις εντυπώσεις. Η νέα εξέλιξη με την απόφαση των διαιτητών για αποχή, αλλάζει το πλάνο του Καϊάφα που θα πρέπει να προσαρμόσει ανάλογα το πρόγραμμα προπονήσεων, αλλά ίσως να αναζητήσει και αντίπαλο για φιλικό παιχνίδι περί τα τέλη της εβδομάδας.

Είναι σημαντικό η ομάδα να διατηρηθεί στο ίδιο επίπεδο και φρέσκια, ενώ θα δοθεί η ευκαιρία στα νέα αποκτήματα να εγκλιματιστούν στις νέες γι’ αυτούς συνθήκες και να είναι πανέτοιμοι με την επανέναρξη των υποχρεώσεων της νέας τους ομάδας. Ας ευχηθούμε ότι η εξέλιξη με την αποχή των διαιτητών θα βγει σε καλό στην Ομόνοια.

Autoremarketing

Bet on Alfa