ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Φιλιώτης φώναξε "παρών"

Ο Φιλιώτης φώναξε “παρών”

Το παρόν άρθρο έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα sentragoal.philenews.com

Bet on Alfa

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στο πρόσωπο του Ανδρέα Παναγιώτου Φιλιώτη, όπως και άλλων νεαρών ποδοσφαιριστών, επενδύουν πολλά στην Ομόνοια για το μέλλον.

Πόσω μάλλον όταν πρόθεση της διοίκησης, όπως εκφράστηκε διά στόματος του προέδρου Δώρου Σεραφείμ στη συνέντευξη Τύπου για τα οικονομικά του σωματείου, είναι η περαιτέρω μείωση του προϋπολογισμού για τη νέα σεζόν.

Το κυπριακό στοιχείο αναμένεται να είναι εντονότερο. Ο Φιλιώτης, λοιπόν, είναι ιδιαίτερα υποσχόμενος και σταδιακά αναμένεται να πάρει ευκαιρίες.

Στο φιλικό με το Παραλίμνι ο 18χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για 45 λεπτά στη θέση του αριστερού μπακ και είχε συμμετοχή και στα δύο γκολ της Ομόνοιας.

Από μπαλιά που έκανε στην περιοχή ο Γκαρθία σκόραρε, αφού ο αντίπαλος τερματοφύλακας έκανε ασταθή απόκρουση, ενώ πέτυχε το δεύτερο με έξυπνο σουτ.

Τόσο ο Φιλιώτης, όσο και οι Παναγή, Σαμμούτης και Κονομής, θα απουσιάσουν στις δύο πρώτες προπονήσεις της εβδομάδας (Δευτέρα και Τρίτη), αφού κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων.

Μάλιστα, την Τρίτη θα αγωνιστούν σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο της Ατλάντας Λιθουανίας. Θα επανενταχθούν στις προπονήσεις της Ομόνοιας από την Τετάρτη.

ΠΗΓΗ

Autoremarketing

Bet on Alfa