ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΟ Ράμος της… Ευρώπης έχει πολλά να δώσει

Ο Ράμος της… Ευρώπης έχει πολλά να δώσει

Ήταν γνωστός, αφού πέρασε από Πάφο και Ανόρθωση. Η αξία του εγνωσμένη, κάτι που φρόντισε να επιβεβαιώσει με το «καλημέρα» με το τριφύλλι στο στήθος.

Bet on Alfa

Ο Κριστοβάο Ράμος κέρδισε τις εντυπώσεις στα ευρωπαϊκά ματς, στέλνοντας το μήνυμα πως θα αποτελέσει βασικό γρανάζι στην «πράσινη» μηχανή. Και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος βοήθησε την ομάδα, όμως στη συνέχεια πέρασε περίοδο ντεφορμαρίσματος. Για διάφορους λόγους δεν απέδιδε το ίδιο καλά, με αποτέλεσμα να μείνει στον πάγκο, ακόμη και εκτός αποστολής.

Για ένα διάστημα ήταν και τραυματίας. Μάλιστα, ο Καϊάφας έκανε σκέψεις να του δείξει την πόρτα εξόδου, όμως ο Πορτογάλος στη συνέχεια παρουσιάστηκε αποφασισμένος πως θα ανεβάσει και πάλι την απόδοσή του και διατηρήθηκε στο ρόστερ.

Ο καλός Ράμος, αυτός της… Ευρώπης έχει πολλά να δώσει στην ομάδα μας. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός σε προηγούμενα ματς κλήθηκε να αγωνιστεί ως μπακ, τόσο δεξιά, όσο και αριστερά και τα πήγε πολύ καλά. Ωστόσο, φαίνεται πως έφθασε η ώρα να επανέλθει ως εξτρέμ, εκεί που του πάει καλύτερα, αν κρίνουμε και από τις προθέσεις του προπονητή στο φιλικό παιχνίδι με το Παραλίμνι.

Ας ευχηθούμε ότι θα δούμε τον Ράμος και θα μας θυμίσει τον παλιό καλό εαυτό του.

Autoremarketing

Bet on Alfa