ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔεν τέθηκε θέμα παραίτησης της Ε.Δ.!

Δεν τέθηκε θέμα παραίτησης της Ε.Δ.!

Από Sentragoal

Bet on Alfa

Του Κώστα Κάλλη

Κανένα θέμα παραίτησης των μελών της Επιτροπής Διαιτησίας, δεν τέθηκε στη σημερινή συνάντησή τους με τον πρόεδρο της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Παρόλο που την περασμένη Τρίτη, όπως πληροφορούμαστε, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ψήφισαν ομόφωνα για παραίτηση της Επιτροπής Διαιτησίας, κάτι που θα μετέφερε στα μέλη της ο διοικητικός ηγέτης της Ομοσπονδίας στη σημερινή συνάντηση, εντούτοις τέτοιο θέμα δεν τους έθεσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του sentragoal, στη συνάντηση συζητήθηκαν τρόποι βελτίωσης της διαιτησίας και τρόποι λειτουργίας της Επιτροπής Διαιτησίας. Κάποιες αλλαγές ενδέχεται να γίνουν, όμως είναι κάτι που χειρίζεται ο πρόεδρος της ΚΟΠ και αναλόγως θα ενημερώσει τα μέλη της Επιτροπής σε μεταγενέστερο στάδιο. Υπάρχουν σκέψεις για αναδιάρθρωση της Επιτροπής, όμως είναι κάτι που θα προκύψει στην πορεία.
Εξάλλου, ούτε θέμα καθόδου ξένων διαιτητών συζητήθηκε, για το οποίο έγινε λόγος τις προηγούμενες μέρες. Μάλιστα, όπως και για την παραίτηση της Επιτροπής Διαιτησίας έτσι και γι’ αυτό το θέμα ήταν κάτι που έλαβε ομόφωνα απόφαση το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ.

Autoremarketing

Bet on Alfa