Ο Ασίς έκανε πάσα… ενδεκάδας στο Σκέμπρι

Ο Αντρέ Σκέμπρι με την επιστροφή του στην Ομόνοια, έδειξε πόσο πολύ το ήθελε. Μάλιστα, το πιο σημαντικό που φανερώνει το πιο πάνω είναι ότι, όταν του είπαν πως θα υπάρχει καθυστέρηση στις πληρωμές, πάντοτε βάση της περιθόδου χάριτος που υπογράφει ως όρο ο κάθε ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, ο Σκέμπρι το δέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη.
Φανέρωσε πως, θέλει να παίξει μπάλα, σε μια ομάδα που αγαπήθηκε και τα λεφτά πέρασαν σε δεύτερη μοίρα, παρόλο που ξέρει ότι δεν θα χάσει ούτε ευρώ από την Ομόνοια.
Ο Μαλτέζος επιθετικός, έως τώρα αγωνισήκε ως αλλαγή πετυχαίνοντας μάλιστα και δυο γκολ, ένα με την Άχνα για το πρωτάθλημα και ένα με την Αγία Νάπα για το κύπελλο. Στο ματς με τη Δόξα ο Σκέμπρι φλερτάρει με την ενδεκάδα για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του.
Η απουσία του Ασίς και οι πρόθεση του Καϊάφα να παρουσιάσει την ομάδα του με επιθετικό πλάνο, ανοίγουν την πόρτα της ενδεκάδας στον Σκέμπρι. Θα δώσει στήριγμα στον Ποτέ, αναζητώντας και οι δύο τα γκολ που θα οδηγήσουν την Ομόνοια στη νίκη. Οι πράσινοι θυα αανζητήσουν επάνοδος τσις επιτυχίες, μετά την ισοπαλία, αλλά και συνέχεια στο αήττητο σερί.


ΣΧΕΤΙΚΑ

Τόσα εισιτήρια έφυγαν για Καίρατ
Μπαίνει τέλος στο “σενάριο” με τον Ντέρικ Λουκασέν
Ο Οντουμπάτζο και οι εναλλακτικές
Σήμερα το ζευγάρι που ενδιαφέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ για...