Στα θετικά η γρήγορη απάντηση με τέρμα

Η νίκη απέναντι στην Δόξα μας δίνει πολλές ελπίδες για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Πετύχαμε τέσσερα τέρματα, είχαμε ωραίες και εξαιρετικές συνεργασίες των ποδοσφαιριστών μας, βλέπουμε τον επιθετικό μας, Ποτέ, να σκοράρει συνεχώς αλλά και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να ανταποκρίνονται πλήρως στις οδηγίες του προπονητικού τιμ.

Κάτι που συνέβηκε στον αγώνα και αξίζει σχολιασμού είναι η άμεση απάντηση των ποδοσφαιριστών μας, μετά που δεχθήκαμε το τέρμα με πέναλτυ, με τέρμα. Αυτό ήταν κάτι που βασάνιζε την ΟΜΟΝΟΙΑ τα τελευταία παιχνίδια. Όταν δεχόμασταν τέρμα κάπως “έσβηναν” οι μηχανές και δεν ανταποκρινόμασταν άμεσα στο παιχνίδι και αργούσαμε να πάρουμε στροφές.

Την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές μας απάντησαν γρήγορα στην μείωση του σκορ από την Δόξα και πέτυχαν τέρμα με μια γρήγορη αντεπίθεση. Εκεί κτύπησε πάλι ο Ράμος και έφερε το δείκτη του σκορ πάλι στο +3.

Σημάδια βελτίωσης, όλο και περισσότερα σε κάθε παιχνίδι. Αυτό θέλουμε και χαιρόμαστε να το βλέπουμε από την ομάδα μας!


ΣΧΕΤΙΚΑ

Ντιονί σε δράση…
Ολοκληρώνει την προετοιμασία της στο “Ηλίας Πούλλος” (Φωτό...
☘️⚽🇧🇷 Με τον Φάμπι οδηγό προς τ’ αστέρια…
Ολοκληρώνει την προετοιμασία της η Καίρατ στο ΓΣΠ...