Από Sentragoal
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ
Εβδομάδα αφιερωμένη στην Αγία Νάπα είναι αυτή που διανύουν στην Ομόνοια, αφού μέσα σε διάστημα μόλις μερικών ημερών οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν δυο φορές.
Προηγείται ο αυριανός επαναληπτικός του κυπέλλου, για τη φάση των «16», που θα διεξαχθεί στο «Τάσος Μάρκου» (19:00).
Το 4-0 του πρώτου αγώνα φέρει τους πράσινους με το ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση και θα επιδιώξουν να βάλουν σφραγίδα στο εισιτήριο πρόκρισης με δεύτερη νίκη.
Η ομάδα της Λευκωσίας θα κληθεί να ταξιδέψει και δεύτερη φορά στο Παραλίμνι, την προσεχή Κυριακή, αφού θα ακολουθήσει το παιχνίδι πρωταθλήματος για τη 19η αγωνιστική και πάλι με αντίπαλο την Αγία Νάπα.
Στην Ομόνοια, αφού ξεπεράσουν το εμπόδιο της αντιπάλου τους στο κύπελλο, τότε θα σκεφτούν και το ματς πρωταθλήματος, εκεί όπου θα κυνηγήσουν το τρίποντο, που θα τους διατηρήσει στην τρίτη θέση, αφού η διαφορά από τη δεύτερη θέση είναι στους τέσσερις βαθμούς.
Όπως και στο πρώτο παιχνίδι, έτσι και στο αυριανό (19:00), ο Κώστας Καϊάφας αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλους ποδοσφαιριστές, σε σχέση με όσους αγωνίστηκαν προχθές με τη Δόξα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υποτιμά τον αντίπαλό του. Άλλωστε, του το επιτρέπει το αποτέλεσμα του ΓΣΠ, ενώ και αυτοί που θα αγωνιστούν δεν θεωρούνται υποδεέστεροι.
Αναμένονται αλλαγές σ’ όλες τις γραμμές, ενώ σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή το τελευταίο απόκτημα ο Ερόλ Γκουλόν. Ο Γάλλος μέσος φάνηκε να μην είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος και έμεινε πάλι εκτός αποστολής.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα με απογευματινή προπόνηση. Ατομικό τρέξιμο στο γήπεδο, γυμναστήριο και φυσιοθεραπεία έκανε ο Νούνο Ασίς, μόνο φυσιοθεραπεία ακολούθησε ο Γεράσιμος Φυλακτού, ενώ ο Κριστοβάο Ράμος έχει προσβληθεί από ίωση και σήμερα έκανε μόνο ελαφρύ ατομικό τρέξιμο.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Γιώργο Οικονομίδη, Αντώνη Γιωργαλλίδη, Άλεξ Ρούμπιο, Παντελή Κονομή, Ζοσέ Μορέιρα, Δημήτρη Μουλαζίμη, Άντραζ Κιρμ, Μάριο Δημητρίου, Γκαουσού Φοφανά, Λεάντρο, Αντρέ Σκέμπρι, Ούτσα Λομπζιανίτζε, Χάρη Κυριάκου, Κωνσταντίνο Παναγή, Ρομπέρτο Γκαρθία, Αντρέα Παναγιώτου, Ρενάτο Μαργκάσα, Χριστόφορο Χαραλάμπους, Ιβάν Ρούνιε, Τζακ Σαμμούτη, Μίκαελ Ποτέ, Ρόδρι, Ονησίφορο Ρουσιά και Κωνσταντίνο Λούβαρη.






