ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤο επισήμανε ο κόουτς, το ξέρουν και οι ίδιοι

Το επισήμανε ο κόουτς, το ξέρουν και οι ίδιοι

Το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αγία Νάπα είναι εντελώς διαφορετικό απ’ αυτό του κυπέλλου. Είναι διαφορετικό το κίνητρο και για τον αντίπαλο, αφού στον επαναληπτικό του κυπέλλου λόγω του 4-0 του πρώτου αγώνα, γνώριζαν πως δεν είχαν ελπίδες για πρόκριση.

Bet on Alfa

Πάντως, ο Καϊάφας πέρα από την ικανοποίησή του για την παρουσία της ομάδας του στο ματς του κυπέλλου και τη σοβαρότητα, φρόντισε να επισημάνει στους παίκτες του τη σημασία του αγώνα της Κυριακής.

Παράλληλα, διαπίστωσε πως οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές αντιλαμβάνονται τη δυσκολία του αγώνα και ότι, σε τίποτα δεν θα θυμίζει το παιχνίδι της προηγούμενης Τετάρτης. Η Αγία Νάπα «καίγεται» κι αυτοί για βαθμούς, όμως και η Ομόνοια έχει ψηλές βλέψεις και θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί.

Ακόμη, στην ομάδα μας δεν ξεχνούν το «χαστούκι» στο ματς του πρώτου γύρου και θα επιδιώξουν να απαντήσουν, μετά και τα εννιά γκολ στο κύπελλο.

Με τρίποντο στο «Τάσος Μάρκου» η Ομόνοια θα πάει με φόρα στα ντέρμπι που θα ακολουθήσουν στο πρωτάθλημα, αφού πρώτα αντιμετωπίσει την προσεχή Τετάρτη την Καρμιώτισσα, στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου.

Autoremarketing

Bet on Alfa