Δεν ξεχνούν, δεν εφησυχάζουν, δεν συμβιβάζονται. Αυτά ισχύουν για την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, ενόψει του αγώνα με την Αγία Νάπα.
Οι πράσινοι δεν ξεχνούν την ήττα από την αντίπαλό τους στον αγώνα του πρώτου γύρου στο ΓΣΠ. Δεν εφησυχάζουν από τη θέση που βρίσκεται η Αγία Νάπα, αλλά και τα εννιά συνολικά γκολ που της έριξαν στα δυο ματς του κυπέλλου. Δεν συμβιβάζονται με άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, που θα διατηρήσει την Ομόνοια στην τρίτη θέση και θα της επιτρέψει να πάει με φόρα στα ντέρμπι.
Η Ομόνοια είναι μεγάλη ομάδα και πάντα έχει ψηλές βλέψεις. Γι’ αυτό και θα πάει εκ νέου στο Παραλίμνι για να πανηγυρίσει άλλη μια επιτυχία, να απογειώσει την αυτοπεποίθησή της, αλλά και την ψυχολογία τους κόσμου της. Μια γροθιά όλοι, το αξίζουμε όλοι.






