Από Sentragoal
ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ
Με τα προσεχή ντέρμπι ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, ολοκληρώνεται για την Ομόνοια το πρόγραμμα στην Α’ φάση του πρωταθλήματος.
Οι πράσινοι έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους, εντός και εκτός, με τις τέσσερις από τις έξι ομάδες που πρωταγωνιστούν και έχουν ψηλούς στόχους. Με κανένα αντίπαλο δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν δύο νίκες.
Αυτό που ψάχνει απεγνωσμένα το «τριφύλλι» θα το επιδιώξει στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΛ στο Τσίρειο, το απόγευμα του Σαββάτου. Η αποστολή των πρασίνων φαντάζει δύσκολη, λόγω και των μαζεμένων απουσιών, ωστόσο θα κυνηγήσουν τη νίκη ώστε να βάλουν τέλος στα όποια σενάρια που τους φέρουν να μένουν εκτός εξάδας.
Όσον αφορά στα αποτελέσματα που προηγήθηκαν στα ντέρμπι, η Ομόνοια είναι στο 1-1 με τις Ανόρθωση και ΑΕΚ. Νίκησε στο ΓΣΠ (3-2) την ομάδα της Αμμοχώστου και ηττήθηκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (1-2).
Με τους Λαρνακείς, έχασε στον πρώτο γύρο στη Λευκωσία (0-1), έφυγε με το «διπλό» από το ΓΣΖ (3-1). Με τον Ερμή είναι στο 1-Χ. Οι πράσινοι επικράτησαν με 2-1 στην έδρα τους και εξήλθαν ισόπαλοι (1-1) στο Δασάκι. Με τον Απόλλωνα ηττήθηκαν και στα δύο ματς, 0-3 στο Τσίρειο και 1-2 στο ΓΣΠ.
Με την ΑΕΛ, την οποία θα αντιμετωπίσουν μεθαύριο, πανηγύρισαν τη νίκη στον αγώνα του πρώτου γύρου (2-0), ενώ με τον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο θα αναμετρηθούν την ερχόμενη εβδομάδα, δέχθηκαν την ήττα (0-1). Γίνεται αντιληπτό πως, μόνο με την ΑΕΛ, πλέον, μπορούν να πετύχουν το δύο στα δύο.
Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι για να πετύχουν τον στόχο τους θα πρέπει να παρουσιαστούν βελτιωμένοι σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος και κυρίως να αποφύγουν τα λάθη.






