ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΤεράστια νίκη και ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο

Τεράστια νίκη και ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο

Συνέχισε την αλάνθαστη πορεία της η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς κέρδισε στο στάδιο “Ελευθερία” την ΕΝΠ Μέλισσα με 7-4, έφτασε στις 13 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει και αύξησε τη διαφορά από το δεύτερο ΑΠΟΕΛ στους εννέα βαθμούς, με τους “γαλαζοκίτρινους” να έχουν ένα αγώνα λιγότερο .
Η ομάδα μας έπιασε σπουδαία απόδοση και μετέτρεψε σε άνετη νίκη, το μεγάλο ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, απέναντι σε μία ομάδα που προερχόταν από πέντε συνεχόμενες νίκες.
Με διάθεση για να βάλει πίεση στην Ένωση μπήκε η ομάδα μας, η οποία δημιούργησε και έχασε σπουδαίες για να προηγηθεί με τους Σέζαρ, Ιακώβου, Ιωάννου, Χριστοδούλου και Ανδρέου, χωρίς ωστόσο να έρχεται το γκολ, είτε λόγω των αποκρούσεων του αντίπαλου τερματοφύλακα, είτε λόγω της έλλειψης καθαρού μυαλού στην τελική προσπάθεια.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φανούν και αυτοί απειλητικοί, έφτιαξαν κάποιες καλές φάσεις, όμως ο Σκαμπύλης ήταν σε πολύ καλή μέρα και κράτησε το μηδέν, μέχρι το 16” όταν ο Μοντεάν έδωσε την ασίστ και ο Ιακώβου με πλασέ πέτυχε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Ανδρέου βρήκε όμορφα τον Μοντεάν στην περιοχή και αυτός με πλασέ έκανε πέτυχε το 2-0, ενώ στο ίδιο λεπτό η ομάδα μας είχε χαμένο πέναλτι με τον Ιακώβου.
Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι μείωσαν νωρίς, ωστόσο στη συνέχεια η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καταιγιστική, καθώς με άλλα δύο γκολ από τον Ιακώβου, που πέτυχε χατ τρικ, άλλο ένα από τον Μοντεάν και ένα από τον Ανδρέου, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-1, βάζοντας γερές βάσεις για το τρίποντο. Ακολούθως, η Ένωση μείωσε σε 6-3, με τον Ιωάννου να σκοράρει το έβδομο γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να βάζει τέλος στις ελπίδες των φιλοξενουμένων, οι οποίοι πέτυχαν το γκολ της τιμής λίγο πριν το φινάλε.
Autoremarketing

Bet on Alfa