ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕίσαι έτοιμος υιέ του κ. Ανδρέα;;;;;

Είσαι έτοιμος υιέ του κ. Ανδρέα;;;;;

Είσαι έτοιμος κακομαθημένο παιδί του μπαμπά να σε υποδεχτεί ο Πράσινος Λαός;; Ναι αυτός που σε τάιζε τόσα χρόνια,αυτός που σε έκανε όνομα, αυτός που σε έκανε αρχηγό και αυτόν που δεν σεβάστηκες με την απόφαση … του μπαμπά για τη “μετακόμιση” στο αντίπαλο στρατόπεδο το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Bet on Alfa

Το ΓΣΠ ευτύχισες να το δεις πολλές φορές γεμάτο γιατί αγωνιζόσουν στην μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου που έχει τους ποιο τρελούς και παθιασμένους υποστηρικτές. Αυτή την φορά όμως Γιωργάκη δυστύχησες γιατί ΑΥΤΟ τον Λαό που είχες με το μέρος σου, θα τον έχεις απέναντι σου.

Γι’αυτό πες στον μπαμπά να σε προετοιμάσει καλά γιατί ο λαός θα έχει κέφια κι αυτό δεν θα είναι ότι καλύτερο για σένα.

Υ.Γ 1: Μεγάλε, ευτυχώς το καλοκαίρι μας έκανες την χάρη και δεν υπόγραψες.

Υ.Γ 2: Δεν θα πέσουμε στην παγίδα να τιμωρήσουμε την ομάδα μας για σένα, αλλά να είσαι σίγουρος ότι την ανάσα μας θα την νιώσεις πολύ έντονα. Ρώτα τον Ευστάθιο (αν μιλιέστε ακόμα) κάτι θα θυμάται!

Υ.Γ 3: Μην σε πιάσουν τα ψυχολογικά όταν ακούσεις ρυθμικά το όνομα σου από τον κόσμο της Ομόνοιας, δεν θα είναι για καλό

Υ.Γ4: Θα είναι και ο κύριος Ανδρέας στο γήπεδο;

Υ.Γ 5: Κύριος Ανδρέας Εφραίμ : ” Γιώργο είπα σου χίλιες φορές να βάλλεις δύο πατανίες τωρά που εν χειμώνας”

Γιώργος Εφραίμ: ” Συγνώμη παπά…Εν θα το ξανακάνω”

Y.Γ 6: Γιωργάκη θυμάσαι κάποιον Κώστα Μαλέκκο; Αν τον θυμάσαι μπράβο σου γιατί πρέπει να είσαι ο μοναδικός. Για τους Ράουφμαν, Καϊάφα, Ιωακείμ, Καλοθέου, Γιατρού, Ερωτοκρίτου, Χαρίτου, Χαραλάμπους και πολλούς άλλους όμως μιλά ακόμα η μίση Κύπρος!!

Autoremarketing

Bet on Alfa