ΑρχικήDaily NewsΑύξηση ομάδων εν όψει;

Αύξηση ομάδων εν όψει;

Σήμερα στις 6 λοιπόν, θα παιχτεί επίσημα η πρώτη παράσταση της κωμωδίας, ‘Αύξηση ομάδων γιατί έτσι θέλω’.
Διαβάζουμε απόσπασμα από την σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ:
‘Αύριο Τρίτη, 3 Μαρτίου στις 18:00 στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση της ΚΟΠ.
Όπως έχει ήδη  ανακοινωθεί, η Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση συγκλήθηκε  μετά από αίτημα 10 μελών της Γενικής Συνέλευσης για τροποποίηση του άρθρου 2, παράγραφος 6 του Καταστατικού της ΚΟΠ.
Διευκρινίζεται ότι το άρθρο 2, παράγραφος 6 του Καταστατικού αναφέρεται στον αριθμό των ομάδων που μπορεί να έχει η κάθε Κατηγορία.’
Ενώ λοιπόν, έχουμε μετά από πολλά χρόνια, ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, χωρίς αδιάφορες ομάδες, και είναι γεγονός, ότι σκορ και αποτελέσματα που βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια έχουν περιοριστεί, κάποιοι φαίνεται ξεκάθαρα να μην βολεύονται. Και κάποιοι άλλοι, στρουθοκαμηλίζουν, προσπαθώντας να κρατηθούν με νύχια και δόντια στις θέσεις τους, από τις οποίες θα έπρεπε να ήταν ήδη έκπτωτοι.
Σήμερα αναμένεται να ακούσουμε για πρώτη φορά επίσημα και την θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ απέναντι στο ζήτημα. Η πολιτική της ανοχής του σωματείου, έναντι του προέδρου της ΚΟΠ συνεχίζεται, παρόλο που γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι εξελίξεις αυτές ανησυχούν τόσο τον ίδιο τον πρόεδρο όσο και το ΔΣ.
Αναμένεται λοιπόν να δούμε αν τελικά θα περάσει η διαμορφωμένη πρόταση για 14 ομάδες στην πρώτη κατηγορία. Ως γνωστό μετά την τεράστια αντίδραση του φίλαθλου κοινού, η αρχική πρόταση για 16 ομάδες εγκαταλείφθηκε.
ΥΣ:
Υπάρχει κάποιος που παρακολουθεί τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στην ΚΟΠ;
Σε χώρες με πολύ μεγαλύτερο πληθυσμό από την Κύπρο, όπως Ελβετία, Αυστρία, Σκωτία, Λιθουανία έχουμε πρωταθλήματα με 10 ομάδες!
Σε κάποιες άλλες όπως η Δανία, η Βουλγαρία, η Σλοβακία με 12.
Εμείς, μισό εκατομμύριο πληθυσμός με μόνο 6 ομάδες να έχουν κόσμο, που πάμε αλήθεια…
Autoremarketing

Bet on Alfa