ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣπουδαίο διπλό επί της Αραράτ

Σπουδαίο διπλό επί της Αραράτ

Μετά από παλικαρίσια εμφάνιση η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πήρε δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 2-3 επί της Αραράτ, ανατρέποντας το 1-0 με το οποίο βρέθηκε να χάνει από νωρίς και έτσι έκλεισε την κανονική διάρκεια της σεζόν κατέχοντας την πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Bet on Alfa

Οι «πράσινοι», πέραν από τον μαχητικό αντίπαλο, κέρδισαν και τις απουσίες βασικών παικτών τους, αλλά και τα αρνητικά συναισθήματα που είχε δημιουργήσει το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

Δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι για την ομάδα μας, καθώς από το 5’ βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από γκολ του Παπαδόπουλου, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μαλαός είχε διπλή σπουδαία απόκρουση. Οι «πράσινοι» κλήθηκαν από νωρίς να διαχειριστούν μία αρκετά δύσκολη κατάσταση και στο 7’ είχαν την πρώτη τους καλή φάση με τον Λούκα Χριστοδούλου.

Από αυτό το χρονικό σημείο το παιχνίδι μετατράπηκε σε επιθετικό μονόλογο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πολύ καλές ευκαιρίες απώλεσαν οι Λούκας Χριστοδούλου (9’, 11’) και ο Ιακώβου (10’), ακολούθηε η μεγάλη διπλή ευκαιρία ήρθε στο 12’, με μοιραίους τους Σέζαρ και Καλό, ενώ στο 13’ το σουτ του Ανδρέου έφυγε μόλις έξω.

Η επιθετικότητα της ομάδας μας όσο χρόνος περνούσε γινόταν και πιο έντονη. Ο Μοντεάν στο 15’ πλησίασε το γκολ, ενώ το ίδιο έγινε και με τον Ιακώβου, για να έρθει στη συνέχεια ο Μαλαός να σώσει με σπουδαία απόκρουση την ομάδα μας. Τελικά η δικαιοσύνη αποκαταστάθηκε καθώς ο Μοντεάν με βολίδα πέτυχε το 1-1 στο 18’, σε καθοριστικό χρονικό σημείο.

Με τον ίδιο επιθετικό ρυθμό που έκλεισε το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε το δεύτερο η ομάδα μας και αφού πρώτα έχασε καλή ευκαιρία με τον Σέζαρ, ευτύχησε να πετύχει το 1-2 στο 22’ με σκόρερ τον Ιωάννου, μετά από κλέψιμο και ασίστ του Μοντεάν. Ακολούθησε από μια καλή ευκαιρία για κάθε ομάδα, για να πετύχει το 1-3 η ΟΜΟΝΟΙΑ στο 25’ με αυτογκόλ, μετά από μπαλιά που επιχείρησε ο Σέζαρ.

Στο 26’ είχε καλή απόκρουση ο Μαλαός, ένα λεπτό αργότερα ο Καλός σημάδεψε το δοκάρι μετά από ασίστ του Ιακώβου, ωστόσο στο 31’ οι γηπεδούχοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι μειώνοντας σε 2-3. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 35’ έχασε σπουδαία ευκαιρία, με το πλασέ του Μοντεάν να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο ίδιο λεπτό ο Μαλαός κατέγραψε σπουδαία απόκρουση.

Η ομάδα μας ήταν ιδιαίτερα προσεκτική στην άμυνα, ενώ στην επίθεση προσπάθησε να πετύχει άλλο ένα γκολ για να «σκοτώσει» το παιχνίδι. Ο Σέζαρ στο 37’ έχασε καλή ευκαιρία, με τον Ιακώβου να χάνει κλασική ευκαιρία στο 39’. Τελικά, με πάθος, συγκέντρωση και τσαμπουκά η ΟΜΟΝΟΙΑ κράτησε τη σπουδαία νίκη.

Autoremarketing

Bet on Alfa