ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣKαταθέτει ξανά ο Παναγή

Kαταθέτει ξανά ο Παναγή

Συμφώνα με πληροφορίες της Cyprus Times, ο Μάριος Παναγή αναμένεται σήμερα το πρωί να περάσει και πάλι την πόρτα του ΤΑΕ Λευκωσίας, για κατάθεση και να απαντήσει στα νέα ερωτήματα των ανακριτών της υπόθεσης.

Bet on Alfa

Διαβάστε όλο το άρθρο της ιστοσελίδας cyprustimes.com

Τρείς μήνες μετά τις καταγγελίες του διαιτητή Μάριου Παναγή για στημένους αγώνες και ύποπτα κυκλώματα στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο, οι διωκτικές αρχές προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος.

Μετά τη συνέντευξη του διαιτητή στην Cyprus Times, στην οποία μίλησε ανοιχτά για συναντήσεις διαιτητών με παράγοντες της ΚΟΠ, στην παρουσία και του Πρόεδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου τον οποίο ενέπλεξε σε σικέ αγώνες, η αστυνομία κάλεσε τον Παναγή για νέα συμπληρωματική κατάθεση.

Συμφώνα με πληροφορίες της Cyprus Times, ο Μάριος Παναγή αναμένεται αύριο το πρωί να περάσει και πάλι την πόρτα του ΤΑΕ Λευκωσίας, για κατάθεση και να απαντήσει στα νέα ερωτήματα των ανακριτών της υπόθεσης.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο διαιτητής και πριν από λίγες ημέρες κλήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ για κατάθεση σε σχέση με τις αναρτήσεις του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, όπου κατονόμαζε πρόσωπα τα οποία ενέπλεξε στις καταγγελίες του.

Την ώρα που κάποιοι επιμένουν να κάνουν λόγο για «κουκούλωμα», η Αστυνομία εμμένει στη θέση της ότι «οι έρευνες συνεχίζονται», χωρίς ωστόσο να δίνονται περεταίρω στοιχεία.

Όπως δήλωσε στη Cyprus Times ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης, οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και από τη διερεύνηση, ήδη τρεις από τις υποθέσεις έχουν οδηγηθεί ενώπιον της Νομικής Υπηρεσίας,  και έχουν ήδη πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο διαιτητής ετοιμάζει το επόμενο του βήμα, το οποίο πρέπει να αναμένεται εντός των επόμενων ημερών.

Γενικός Εισαγγελέας: Συνεχίζονται οι έρευνες για το κυπριακό ποδόσφαιρο

Εξάλλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων και ερωτηθείς για τις καταγγελίες που εκτόξευσε ο Μάριος Παναγή μέσω της αποκλειστικής συνέντευξης που παραχώρησε στη Cyprus Times, ο Γενικός Εισαγγελέας είπε ότι «η τελευταία εξέλιξη έγκειτο στο να κληθεί ο διαιτητής ο οποίος είχε αρχικά προβεί στις καταγγελίες να δώσει περαιτέρω κατάθεση αναφορικά με δημόσιες δηλώσεις στις οποίες πρόσφατα είχε προβεί έτσι ώστε και αυτές να διερευνηθούν από την αστυνομία».

Ο Κώστας Κληρίδης επισήμανε ότι δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί το ανακριτικό έργο, ενώ διεμήνυσε ότι ασχολείται με το θέμα προσωπικά. Όπως ανέφερε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνονται ενημερωτικές συσκέψεις και δίδονται οι ανάλογες οδηγίες στους ανακριτές.

ΠΗΓΗ

Autoremarketing

Bet on Alfa