CSI Cyprus…

 

Αυτό δεν είναι ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα… Περισσότερο CSI Cyprus θυμίζει! Οι εγκληματικές ενέργειες είναι περισσότερες από τα καλά ποδοσφαιρικά παιχνίδια που είδαμε φέτος στο πρωτάθλημα! Τα αστυνομικά ρεπορτάζ είναι σε πρώτη ζήτηση στις αθλητικές εκπομπές και τις αθλητικές σελίδες!

Bet on Alfa

Μαθαίνουμε στις πρωινές ειδήσεις ότι πυρπολήθηκε το αυτοκίνητο του Τράττου, ότι τοποθετήθηκε βόμβα κοντά στην οικία Κίρζη…. Άντε τώρα να κάνεις ντέρμπι το Σάββατο. Εκτός αν η αναβολή της αγωνιστικής ήταν από την αρχή το ζητούμενο…

Τι να πω ρε παιδιά… Η ηγεσία του ποδοσφαίρου μας, πραγματικά οδήγησε το ποδόσφαιρο στην παρακμή και τον εξευτελισμό! Με την διαφθορά και τον υπόκοσμο να ζουν και να βασιλεύουν στο άθλημα. Και μέσα σε όλα αυτά με τις βόμβες και τους εμπρησμούς, βάλε και τα οικονομικά συμφέροντα (δες τηλεοπτικά), βάλε και την ιστορία με την αύξηση των ομάδων σε 14… Μπουρδέλο!

Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο μοιάζει περισσότερο με τις Αμερικάνικες σειρές CSI… Crime Scene Invastigation… Με τους αστυνομικούς ανακριτές, να ψάχνουν σχεδόν κάθε εβδομάδα πρόσωπα που ενέχονται σε εγκληματικές ενέργειες, με βάση ποδοσφαιρικά κίνητρα και ελατήρια…

Με μια μικρή αλλά ουσιαστική διαφορά…. Στις σειρές, οι κακοί πάντοτε συλλαμβάνονται… Στην Κύπρο, δεν συνελήφθηκε ποτέ ΚΑΝΕΝΑΣ!

Autoremarketing

Bet on Alfa