ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜάγκας Καϊάφας, πράσινοι κομάντος!

Μάγκας Καϊάφας, πράσινοι κομάντος!

Η ομάδα δεν… τραβούσε στο πρώτο 25λεπτο. Ήταν χαμένη και η Ανόρθωση με την ταχύτητα του Γκονσάλβες κυρίως, ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη. Στην πρώτη της ευκαιρία σκόραρε. «Τι κάνουμε;», θα διερωτήθηκε ο Καϊάφας, που είχε έτοιμο εναλλακτικό πλάνο. Αλλαγή στο 27’! Έξω ο Κυριάκου, μέσα ο Γκαρθία. Ο Ράμος από εξτρέμ σε δεξί μπακ και ο Σκέμπρι από την κορυφή της επίθεσης αριστερό εξτρέμ. Αυτό ήταν.

Bet on Alfa

Η πράσινη μηχανή πήρε μπρος. Από το ημίωρο και μετά η Ομόνοια ήταν άλλη ομάδα. Εκεί που είχε χάσει το χώρο της μεσαίας γραμμής, σταδιακά τον ανέκτησε. Έγινε δημιουργική και έφθανε με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Βελτιώθηκε μεσοαμυντικά και γενικά όλα κυλούσαν στα μέτρα της.

Το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου βοήθησε στην ψυχολογία των παικτών. Τα άλλα δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν φυσιολογικά, λόγω της πίεσης που έβαλε ψηλά το «τριφύλλι», υποχρεώνοντας τους αντίπαλους αμυντικούς να κάνουν λάθος. Κι αν ήταν πιο ψύχραιμοι οι επιθετικοί, το σκορ ίσως να ήταν και μεγαλύτερο.

Μάγκας ο Καϊάφας, γιατί να κάνεις αλλαγή στο 27’ δεν είναι σύνηθες φαινόμενο. Όχι μόνο την έκανε, αλλά του βγήκε. Άλλαξε η ροή του παιχνιδιού και πήρε ένα σημαντικό ματς. Ο στρατηγός Καϊάφας, είχε για σύμμαχους τους ποδοσφαιριστές του. Πραγματικοί κομάντο, έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν το παιχνίδι και το πήραν πανάξια.
Η Ομόνοια αξίζει μιας θέσης στην Ευρώπη. Ίσως να παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο μέσα στο 2015 και τα αποτελέσματα σε προηγούμενα παιχνίδια την αδικούν. Όμως, δηλώνει παρούσα στην διεκδίκηση του στόχου της και θα παλέψει μέχρι τέλους.

Autoremarketing

Bet on Alfa