ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΌποιοι κι αν παίξουν, να δώσουν όλο το είναι...

Όποιοι κι αν παίξουν, να δώσουν όλο το είναι τους

Η Ομόνοια δίνει το απόγευμα ένα σημαντικό παιχνίδι με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Σημαντικό, όχι καθοριστικό γιατί θα ακολουθήσουν ακόμη επτά ντέρμπι μέχρι το τέλος της σεζόν. Ωστόσο, θα είναι ευχής έργο αν η ομάδα του Καϊάφας φύγει με το «διπλό». Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί, αλλά και η ψυχολογία και η δυναμική που θα αποκτήσει ενόψει της συνέχειας.

Bet on Alfa

Ο Παναγή θα υπερασπιστεί την εστία, στο πρώτο του παιχνίδι πρωταθλήματος. Ως γνωστόν, αγωνίστηκε και για 90 λεπτά στον επαναληπτικό του κυπέλλου με την Αγία Νάπα στο «Τάσος Μάρκου», διατηρώντας το μηδέν παθητικό. Είναι σπουδαίο ταλέντο ο Παναγή, στηρίζεται από την τεχνική ηγεσία και το ίδιο θα πρέπει να γίνει από τον κόσμο σήμερα.

Η ουσία ποια είναι; Όποιοι κι αν αγωνιστούν να δώσουν όλο το είναι τους. Να μοχθήσουν για το σύνολο, για την ομάδα, τον κόσμο και την ιστορία της. Η Ομόνοια απέδειξε και στα προηγούμενα ντέρμπι πως, διαθέτει αξιόλογο σύνολο, κι ας μην πήρε τους βαθμούς που άξιζε. Σήμερα, ας συνδυάσει καλή εμφάνιση με νικηφόρο αποτέλεσμα.

Autoremarketing

Bet on Alfa