ΑρχικήDaily NewsΑλλάξετε τα όλα... (αν σας παίρνει)!

Αλλάξετε τα όλα… (αν σας παίρνει)!

 …Αυτό που είδαμε να συμβαίνει χθες στο ΓΣΠ από την διαιτητική ομάδα της αναμέτρησης ΑΠΟΕΛ-Απόλλων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Άλλο η έννοια του ανθρώπινου διαιτητικού λάθους και άλλο η εσκεμμένη διαιτητική συμπεριφορά (απόσπασμα από ανακοίνωση εταιρείας Αποέλ Ποδόσφαιρο Λτδ στις 22/3/2015).

Bet on Alfa

Ο λόγος που υπογραμμίζουμε τα πιο πάνω είναι ότι, μετά από πολλά χρόνια, η εταιρεία Αποέλ Ποδόσφαιρο Λτδ, υιοθετεί την θέση ότι υπάρχουν εσκεμμένες διαιτητικές συμπεριφορές σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, από Κύπριους διαιτητές. Γιατί η μέχρι τώρα στάση τους, μάλλον τους κατέτασσε στους μεγαλύτερους υποστηριχτές της Κυπριακής Διαιτησίας. Θυμηθείτε τις βαρύγδουπες ανακοινώσεις υποστήριξης, όταν οι διαιτητές έπεφταν θύματα εξωαγωνιστικής βίας. Τον έντονο τρόπο που αντιδρούσαν όταν ετίθετο θέμα καθόδου ξένων διαιτητών… Ακόμα την παθητική τους στάση στις καταγγελίες Παναγή και τα θέματα που αφορούσαν τον αρχιδιαιτητή Ρέικβαρτ. Σιγή ασυρμάτου…  

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι μετά τις καταγγελίες Παναγή, ο πολιτικός προϊστάμενος της διαιτησίας (από την Πινδάρου ορμώμενος) είναι πολύ προσεχτικός… Τα αφεντικά του ποδοσφαίρου έβαλαν πισινή, και τα τσιράκια τους, στα γήπεδα, νοιώθουν ότι δεν τους παρέχεται η απαραίτητη στοργή και προστασία… Γι’ αυτό και το Αποέλ, δεν παίρνει τα σφυρίγματα που με ευκολία του δίνονταν τα προηγούμενα χρόνια.

Η ουσία φυσικά είναι μια…

Αν σας παίρνει αλλάξετε τα όλα… Ξηλώστε το σαθρό σύστημα διαιτησίας. Στείλτε στα σπίτια τους αυτούς που εσκεμμένα αλλοιώνουν αποτελέσματα, με διαιτητικά σφυρίγματα. Θυμηθείτε όμως και τα άλλα… Πριν δύο χρονάκια, όταν ο Βασίλης Δημητρίου κοκκίνιζε τον Μαργκάσα (απ’ ευθείας κόκκινη), για φάουλ πίσω από το κέντρο, σε ντέρμπι ΟΜΟΝΟΙΑΣ-Αποέλ, τον κάνατε ΔΙΕΘΝΗ. Τον χειροκροτούσατε από τις πρώτες σειρές των επισήμων, όταν τον αναδεικνύατε κορυφαίο ρεφ! Για να μην θυμηθώ, την κόκκινη στον Σερφά με την ΑΕΚ, αυτή του Σπούγκινγκ και του Ασίς με την ΑΕΛ… Τα κατορθώματα στο Δασάκι και σε άλλα γήπεδα!

Αλλάζουν οι καιροί.. Τα αγαπημένα παιδιά γίνονται αποπαίδια.. απλά και μόνο όταν κάνουν σωστά την δουλειά τους…

Οι του Αποέλ, αντί να τα έχουν με τον Λάνιγκ που έκανε τόσο απρόσεχτο παίξιμο στον Γκιέ, τα βάζουν με τον Βασίλη… Και με την καημένη την Αγγέλα που σήκωσε το σημαιάκι ψηλά, βλέποντας τον Σέρινταν παρκαρισμένο για μισό λεπτό σε θέση offsite στην μικρή περιοχή… ΕΛΕΟΣ!

ΥΓ: Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την περσινή ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΗ ΥΠΕΠΑΡΑΓΩΓΗ της ταινίας ‘Η ΚΡΟΤΙΔΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΛΑΧΑΝΟ ΤΟΝ ΚΑΚΑ’. Απλά επισημαίνουμε ότι για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τραυματίζεται, από ρήξη αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο… Τα σχόλια δικά σας!

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa