ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΜία βαθιά υπόκλιση στους παίχτες του...

Μία βαθιά υπόκλιση στους παίχτες του…

Aναδημοσίευση http://sentragoal.philenews.com

Bet on Alfa

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στην πρόσφατη ανοιχτή συγκέντρωση στη Λεμεσό, ο Νούνο Ασίς μίλησε ως Ομονοιάτης.

Προχθές ήρθε ο Καϊάφας, με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», να το επιβεβαιώσει.

«Είναι ποδοσφαιριστές και οπαδοί της Ομόνοιας. Τους ευχαριστώ, είναι πραγματικοί Ομονοιάτες», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του «τριφυλλιού». Η υπόκλιση του κόουτς στους ποδοσφαιριστές του αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβράβευσή γι’ αυτούς. Τους έβγαλε το καπέλο ο καθ’ ύλην αρμόδιος, αναγνωρίζοντας την προσπάθειά τους, τη θέληση και το πάθος που δείχνουν για την Ομόνοια. Σημαντικά στοιχεία στην πορεία της ομάδας, παρά τα οικονομικά προβλήματα.

Οι ποδοσφαιριστές μπορεί να πληρώνονται με καθυστέρηση δύο ή τριών μηνών (πάντοτε βάσει συμβολαίου), όμως αυτό δεν αποτελεί λόγο να μην δίνουν όλο το είναι τους για το καλό της ομάδας. Σ’ αυτό τον τομέα έχει μεγάλο μερίδιο ο Κώστας Καϊάφας, αφού με σωστή προσέγγιση κατάφερε να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές του και να πάρει απ’ αυτούς το μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Το πάθος που βγάζουν, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο όλοι μαζί οι πράσινοι πανηγυρίζουν τα γκολ, φανερώνει πως στο «Ηλίας Πούλλος» στεγάζεται μια μεγάλη οικογένεια. Ένας για όλους και όλοι για το καλό της ομάδας. Χαρακτηριστική και η δήλωση του Γκαρθία: «MVP δεν είμαι εγώ, αλλά όλη η ομάδα». Αυτό το πνεύμα κυριαρχεί στα αποδυτήρια και λειτουργεί θετικά στον αγωνιστικό χώρο.

Πάνω σ’ αυτό επενδύει η τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» για τη συνέχεια, ώστε η Ομόνοια να δηλώσει… Ευρωπαία! Ο Καϊάφας και οι συνεργάτες του κατάφεραν να δημιουργήσουν ομάδα συνόλου, η οποία δεν στηρίζεται σε έναν ή δυο ποδοσφαιριστές, αλλά στο ομαδικό πνεύμα.

Η αποτελεσματικότητα και το γεγονός ότι εκμεταλλεύτηκε πλήρως τα λάθη της αντιπάλου της, το πρέσινγκ για μεγάλο χρονικό διάστημα, η καλή κυκλοφορία και η θέληση για νίκη (με ανατροπή) είναι στοιχεία που συγκαταλέγονται στα θετικά της εμφάνισης των πρασίνων απέναντι στην Ανόρθωση.

Ακόμη, ο Καϊάφας κέρδισε κατά κράτος την «μάχη» του πάγκου, ιδιαίτερα με τις κινήσεις του την ώρα του αγώνα και μπορεί να αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος. Οι πράσινοι, αυτήν τη φορά, εξαργύρωσαν με το τρίποντο την πολύ καλή παρουσία τους, σε αντίθεση με προηγούμενα ματς όπου δεν πήραν ό,τι άξιζαν.

ΠΗΓΗ

Autoremarketing

Bet on Alfa