ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑνακοίνωση Θύρας 9: Λευτεριά στα αδέλφια μας

Ανακοίνωση Θύρας 9: Λευτεριά στα αδέλφια μας

Αδέρφια της ΘΥΡΑΣ 9, περήφανε πράσινε λαέ

Bet on Alfa

Εδώ και 2 μέρες παρακολουθούμε υπομονετικά και σιωπηλά τη προπαγάνδα και το καλοστημένο κουκλοθέατρο ενάντια στα 2 αδέλφια μας που κρατούνται σε αστυνομικούς σταθμούς. Παρακολουθούμε δημοσιογράφους της πεντάρας σε ρόλο ανακριτών και εξεταστών, να ξεδιπλώνουν με μανία το υποτιθέμενο αστυνομικό τους ταλέντο, προφανώς κάποιο παλιό απωθημένο που δεν μπόρεσαν ποτέ τους να φορέσουν την στολή του μπάτσου. Βλέπουμε και άλλους πολλούς να φοράνε με περηφάνια την τήβεννο του δικαστή και με πλούσιες αναλύσεις και αγορεύσεις να βγάζουν ήδη το πόρισμα της υπόθεσης και να φωνάζουν «ΕΝΟΧΟΙ» με λύσσα και μανία. Μέσα σε δύο μέρες μόνο και με τα μαγειρεμένα στοιχεία που παρουσιάστηκαν από τα «αντικειμενικά» κανάλια και τις «αξιόπιστες» ιστοσελίδες η μισή κοινωνία είναι σε θέση να καταδικάσει δύο νέους αδιαφορώντας επιδεικτικά να ακούσει την δική τους θέση, διαλύοντας και ποδοπατώντας τις ζωές και το μέλλον τους.  Γιατί όπως κάποτε λέχθηκε « Τους ενόχους είναι προτιμότερο να τους διαλέγεις παρά να τους ψάχνεις». Ε λοιπόν σας φωνάζουμε να πάτε να διαλέξετε αλλού.

Αλήθεια για ποια στοιχεία μας μιλάνε? Άραγε για το φωτοαντίγραφο της προκήρυξης που βρέθηκε στο σπίτι τους? Προκαλούμε τον διευθυντή ειδήσεων του Μέγκα και τον κ. Δημόπουλο να βγούνε και να τοποθετηθούν. Μετά την κυκλοφορία της προκήρυξης η ΘΥΡΑ 9 επίσημα ζήτησε από το κανάλι ένα αντίγραφο της προκήρυξης ούτως ώστε να μπορέσει να το μελετήσει και να τοποθετηθεί για το θέμα. Το φωτοαντίγραφο δόθηκε επίσημα στον γενικό συντονιστή της ΘΥΡΑ 9 και από εκεί και πέρα άλλα πολλά αντίγραφα δόθηκαν σε πολλά στελέχη που συμμετέχουν στην επιτροπή και την γραμματεία της οργανωμένης μας κερκίδας. Άραγε να περιμένουμε από την αντιτρομοκρατική του Ιωνά να μπουκάρει και στα υπόλοιπα σπίτια με τις κουκκούλες και τα καλάσνικοφ? Όσο για τις χειρόγραφες σημειώσεις που υπάρχουν πάνω στην προκήρυξη είναι σημειώσεις που προσπαθούσαν να αποκωδικοποιήσουν και να συντάξουν τα γραφόμενα, μιας και η πρωτότυπη προκήρυξη ήταν πολύ κακής ποιότητα και είχε αλλοιωθεί ίσως από την υγρασία και την βροχή την ημέρα που αφέθηκε στο παλιό ΓΣΠ.

Η υπομονή έχει εξαντληθεί. Αρκετά! Δηλώνουμε την απεριόριστη στήριξη προς τα αδέρφια μας και παράλληλα την βεβαιότητα ότι είναι ΑΘΩΟΙ. Είμαστε δίπλα τους από την πρώτη στιγμή και θα συνεχίσουμε μέχρι την τελική δικαίωση. Όσο και να θέλουν να κρύψουν την αλήθεια, στο τέλος θα τους τρίψουμε την αλήθεια στη μούρη. Και όλη η Κύπρος θα καταλάβει στο τέλος τι φαντασμαγορικό υπερθέαμα πήγε να πουλήσει ο υπουργός και πόσο ακριβά μάλιστα. Μόνο σκεφτείτε. Αντιτρομοκρατικές ενέργειες συντονισμένες με δεκάδες πάνοπλους αστυνομικούς και στο τέλος 3 συλλήψεις….Και μέχρι το απόγευμα ο ένας αφήνεται ελεύθερος για έλλειψη στοιχείων και οι άλλοι δύο εκεί που ζητάνε 8 μέρες προσωποκράτηση στο δικαστήριο παίρνουν μόνο 4 ! Τέσσερις μέρες προσωποκράτηση παίρνεις για ένα πάτσο στις μέρες μας, τι ένοχους για τρομοκρατικές οργανώσεις μας τσαμπουνάς υπουργέ?

Το σάπιο σας σύστημα όσο και να προσπαθεί να αποπροσανατολίσει από τα πραγματικά προβλήματα, τόσο της κοινωνίας όσο και του ποδοσφαίρου, πάντα θα βρίσκει μερικά άγρυπνα μάτια να το κοιτάζουν καχύποπτα. Η μπόχα σας όμως είναι παντού και εμείς δεν την γουστάρουμε! Θέλετε τους πολίτες φτωχούς, άστεγους και κυρίως άβουλα όντα και πιόνια στη σκακιέρα σας. Θέλετε οπαδούς καταναλωτές του ψεύτικου θεάματος που προσφέρετε. Εμάς όμως δεν μας αρέσει το παιγνίδι σας, το σιχαινόμαστε η αλήθεια.

Παρουσιάζουν οπαδούς ως τρομοκράτες και παραβιάζοντας κάθε αρχή δικαίου παρακολουθούν χιλιάδες πολίτες ΠΑΡΑΝΟΜΑ ως σε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ. Στήνουν δικαστήρια και στέλνουν ένοπλους αστυνομικούς για νέους 22 χρονών την ίδια ώρα που αυτοί που βύθισαν ολόκληρη την χώρα περιμένουν την σειρά τους καλοχτενισμένοι για να καταθέσουν……σε εξεταστικές επιτροπές. Βγάζουν προσωπικά δεδομένα και στοιχεία σε ιστοσελίδες και κανάλια και αλέθουν στην κρεατομηχανή του συστήματος ανθρώπινες ζωές, ενώ για όλους αυτούς που έβγαζαν τα εκατομμύρια και άφηναν αποταμιεύσεις και συντάξεις του κοσμάκη να κουρευτούν, δεν μας λένε ούτε το μικρό τους.

Σας ξέρουμε καλά, είμαστε παντού, σε κάθε γωνία σε κάθε γειτονιά. Κάθε ένας που θα είναι άδικα στη φυλακή 10 νέοι θα τον αναπληρώνουν. Είμαστε σαν την Λερναία Ύδρα και πιστέψτε μας ρε κοιλαράδες…..δεν φέρνετε τίποτα από Ηρακλή. Εδώ δεν είναι μυθολογία και παραμύθια εδώ είναι η αλήθεια. Γιατί έχουμε το δίκαιο με το μέρος μας ρε, γιατί μας πεισμώνει το δίκαιο. Και να ξέρετε γελάει καλύτερα όχι αυτός που γελάει τελευταίος, αλλά αυτός που γελάει πάντα. Και το χαμόγελο από τα χείλη μας δεν πρόκειται να μας το κλέψετε. Όσες φυλακές, όσες διώξεις, όση λάσπη και να μας ρίξετε. Μπορείς να πεις ότι θέλεις κυπριακή κοινωνία μπορείς να διαγράφεις και να σβήνεις ανθρώπους με μια μονοκονδυλιά αυτό όμως που ποτέ σου δεν κατάλαβες είναι ότι δεν μπορείς να ακουμπήσεις πραγματικά τέτοιους ανθρώπους σαν και εμάς. Ούτε στο ελάχιστο. Τα κτυπήματα σου θα επιστρέφονται με περισσότερη μανία. Με περισσότερο μίσος. Η λάσπη σου πάντα θα γίνεται έφορο έδαφος να φυτέψουμε την Άνοιξη.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

Υ.Γ Ακούστε. Εγώ είμαι ο γκρεμιστής, γιατί είμ’ εγώ κι ο κτίστης,

ο διαλεχτός της άρνησης κι ο ακριβογιός της πίστης.

Υ.Γ 2 Όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού, πέφτει ο ίδιος μέσα.

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa