ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Περιμένω από την Ομόνοια...»

«Περιμένω από την Ομόνοια…»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ/Sentragoal

Bet on Alfa

Κανένα πρόβλημα δεν έχει για ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ομόνοια, η οποία λήγει αυτό το καλοκαίρι.

Ο Ρενάτο Μαργκάσα βρίσκεται τέσσερα χρόνια στην ομάδα, δέθηκε μαζί της, έγινε αρχηγός και φυσικά της δίνει προτεραιότητα.

«Περιμένω να με καλέσουν για να ανανεώσω το συμβόλαιό μου. Εγώ είμαι χαρούμενος εδώ και αν βρούμε μία καλή και σωστή λύση, τότε σίγουρα θα παραμείνω», το σχόλιό του. Και συνέχισε: «Τώρα σκέφτομαι μόνο το παρόν και όχι το μέλλον. Προέχουν οι υποχρεώσεις της ομάδας και μετά τα υπόλοιπα. Μέχρι στιγμής δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τον σύλλογο για το θέμα του συμβολαίου».

Για το αν θα έπαιρνε μετεγγραφή σε κάποια άλλη ομάδα, είπε: «Δεν λέω ότι δεν θα το έκανα. Αν φύγω από την Ομόνοια θα πάω για 1-2 χρόνια στην Πορτογαλία και μετά θα δω τι θα κάνω. Όμως, σέβομαι την απόφαση του Αλωνεύτη και του Εφραίμ που πήγαν στον ΑΠΟΕΛ. Εγώ συνδέομαι αρκετά χρόνια με την ομάδα, είμαι αρχηγός και πρέπει να σκεφτώ διπλά πριν κάνω κάτι τέτοιο».

«Μία κόκκινη δέχθηκα στην καριέρα μου και ήταν στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ τον Ιανουάριο του 2013. Θυμάμαι τον διαιτητή να μου λέει ότι το φάουλ ήταν από πίσω, όμως εγώ δεν άγγιξα τον αντίπαλο. Έμεινα εκτός για τέσσερα ματς και έκλαιγα σαν μωρό. Είμαι παθιασμένος παίχτης, τα δίνω όλα στο γήπεδο, αλλά δεν είμαι βρώμικος», επισήμανε.

Και κατέληξε: «Συμφωνώ με τον προπονητή μου. Ναι, είμαι Ομονοιάτης. Το περιβραχιόνιο είναι μεγάλη ευθύνη, ήταν το όνειρό μου και είναι μεγάλη τιμή αν σκεφτείς ποιοι ήταν αρχηγοί στο παρελθόν. Η Ομόνοια είναι κάτι παραπάνω από ένας σύλλογος και πρέπει να σέβεσαι την ιστορία και τον κόσμο της. Όπου πάω μου δείχνει την αγάπη του.»

Autoremarketing

Bet on Alfa